Foto: Printscreen Osterreich

UBICA U BEKSTVU

UBISTVO U LINCU: Narkoman zadavio ženu i ubio njenog psa!

Prema svedočenju komšija ovaj par često se svađao i najverovatnije je do ubistva došlo posle žestoke rasprave između žrtve (41) i njenog momka narkomana (34)

Austrija
> 16:04h

LINC - Juče je u Traun (okrug Linc) pronađena mrtva žena (41).

Telo ubijene službenice pošte pronašao je njen rođak, a pored nje je ležao mrtav i njen pas. Portparol Uprave policije Gornje Austrije izjavio je da je posle obdukcije utvrđeno da je žena zadavljena i da se sumnja da je ubistvo počinio njen partner (34), za kojim policija još uvek traga.

Prema poslednjim podacima iz istrage, i prema svedočenju komšija ovaj par često se svađao i najverovatnije je do ubistva došlo posle žestoke rasprave između žrtve i njenog momka narkomana. On je kako policija pretpostavlja ubio i psa koji je pokušao da odbrani gazdaricu. Nesrećna životinja je izbodena.

Policija je saopštila da traga za čovekom koji je visok oko 177 santimetara, delimično ćelav, na čelu ima upečatljiv ožiljak i pirsing u levom uhu. Poslednji put, njegov telefon je lociran severno od Frajštata (Freistadt) u blizini češke granice. Još uvek nije jasno kako je stigao dotle jer par nije posedovao auto.