Foto: Printskrin/Twitter

Ubistvu prethodilo maltretiranje

SRPSKI MLADIĆ UBIJEN U KANADI: Nasilnici nožem iz čista mira izboli Luku (19)

Očevidac Borna Kazemnin ispričao je da je grupa tridesetogodišnjaka koji su iz čista mira počeli da maltretiraju Gordića, da bi ga nakon toga izboli nožem i ostavili na ulici

Crna Hronika
> 00:00h

TORONTO - Luka Gordić, devetnaestogodišnji Srbin iz Barnabija u Kanadi preminuo je nakon što je nekoliko puta izboden nožem u nedelju uveče.Gordić se nalazio sa prijateljima u mestu Visler, gde je bio na odmoru.

Nesrećni mladić izboden je kada se vraćao iz noćnog kluba u hotel u kojem je boravio sa prijateljima. Mladić po imenu Borna Kazemnina video je čitav incident, i o tome svedočio u policiji.

On je naveo da je video grupu tridesetogodišnjaka koji su iz čista mira počeli da maltretiraju Gordića, da bi ga nakon toga izboli nožem i ostavili na ulici. Gordić je nakon napada prevezen u lokalnu bolnicu, gde je preminuo od zadobijenih povreda.

- Jednostavno su tražili razlog za tuču. Ljudi od tridesetak godina maltretiraju 18-godišnjaka, i onda ga ubiju. To je užasavajuće - izjavio je Kazemnina.

Policija je izdala saopštenje u kojem je navela da je "obavljeno nekoliko hapšenja neposredno nakon što je Gordić izboden".

Istraga je u toku.

U međuvremenu, društvene mreže preplavljene su izjavama saučešća Lukinoj porodici i prijateljima.

( Blic)