Foto: AP

Dok se Smolov radovao saznao je da mora da se razvede

SVE OTKRILA NA INTERNETU: Supruga ostavila ruskog fudbalera kada je postigao gol karijere!

Ural je u 28. kolu trijumfovao na svom terenu protiv Dinama iz Moskve 2:1, a pobednički gol postigao je Smolov

Fudbal
> 11:04h

MOSKVA - Fudbaler Urala Fedor Smolov razvodi se od supruge Viktorije Loprieve, koja je ovu vest objavila na društvenim mrežama pre dva dana. Međutim, ruski mediji navode da je Viktorija objavila ovu vest u nezgodnom trenutku i to kada je Smolov sa svojim Uralom igrao jedan od odlučujućih mečeva za opstanak u ruskoj Premijer ligi. Ural je u 28. kolu trijumfovao na svom terenu protiv Dinama iz Moskve 2:1, a pobednički gol postigao je Smolov. Ural je trenutno na 13. mestu na tabeli, a ova pobeda ti ovom timu mogla da donese opstanak u ruskoj Premijer ligi.

I dok je Smolov postigao jedan od najvažnijih golova u karijeri i slavio sa svojim klubom, njegova supruga je objavila da ga ostavlja.

"Poslednje što želim javno da komentarišem je naš privatni život, ali moram da potvrdim da Fedor i ja više nismo zajedno. Donela sam tu odluku pre šest meseci, ali je tada uspeo da me uveri da je spreman da sazri i da se posveti porodici i poslu. Međutim, više je zainteresovan za lepe automobile i zabavu", napisala je, između ostalog, Viktorija.

Fyodor Smolov Goal Ural 2-1 Dynamo Moscow 18... by enteritament