Foto: Printskrin

Spremna za finale

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Prvi intervju Bojane Stamenov nakon spektakularnog nastupa

Nakon spektakularnog nastupa, Bojana je zainteresovala sve svetske medije, pa je bez predaha davala intervjuee

Stars
> 17:22h

Srpska predstavnica na pesmi Evrovizije, Bojana Stamenov je u prvom delu polufinalne večeri napravila spektakularan nastup pesmom "Beauty never lies". Svojim izvođenjem oduševila je ceo svet, a prepuna hala se orila od aplauza.

Nakon nastupa, Bojana je ponosno davala intervjue svim svetskim novinarima, a evo šta je otkrila ekipi Kurira.

Da li si nervozna, kakvi su ti prvi utisci?

- Sad više nema nervoze, sad znamo šta nas čeka, sad sledi uživanje. Samo publika će odlučiti šta će tu da bude, a mi ćemo dati sve od sebe da blistamo u finalu.

Zašro si bila nervozna pre samog nastupa?

- Momenat kada spoznaš da će to ići uživo i da će to gledati toliki broj ljudi, nije lako. Ali u svakom slučaju, bila sam nervona i dok sam čekala da nas prozovu za prolazak u finale.

Foto: Damir Dervišagić

Zašto? Da li si svesna kakvu si reakciju napravila posle nastupa?

- Zamisli da nismo ušli ni u finale. Jedan mi je novinar rekao da su nas namerno ostavili za kraj da bismo dobili aplauz.

Šta ti je rekla Marija Šerifović nakon nastupa?

- Marija mi je uglavnom govorila "šta ti je, smiri se, bilo je dobro". Zato što sam ja užasno samokritična. Imali smo i tehnički problem. Signal je nestao ali to se dešava. Brzo su problem rešili ali sam ja videla po publici šta se dešava i moraš odmah da pevaš, nema nazad. Snašli smo se. Izvinili su nam se, ali biće sve u redu. Kažu kada se čaše lome i sve ispada, da to donese sreću.

Foto: Printskrin/RTS

Da li ti prija uloga favorita iz senke?

- Kako ne!

Kakvi su komentari iz Srbije nakon ove večeri? Da li si čula?

- Verujte da još nisam stigla ali drugari koji su bili na društvenim mrežama su mi preneli opšte utiske utiske. Ja sam presrećna, moje srce je puno! Volim vas, vidimo se!