Žuti crno-beli

Robi ide u Partizan!

Trener Crvene zvezde naseo na šalu mališana, pa potpisao papir na kojem piše da će 2013. preuzeti ljutog rivala

Fudbal
> 09:54h

Nasankali ga! Hrvatski stručnjak na klupi Crvene zvezde Robert Prosinečki stavio je potpis na „ugovor” da će naredne godine preuzeti najvećeg rivala, ekipu Partizana! Naravno, u pitanju je šala, koju su mu „smestili” s Prve televizije, jer je Robi mislio da devojčici i dečaku daje autogram, a kad se potpisao, mališan je razvio ceo papir na kojem je pisalo: „Obećavam da ću 2013. godine postati trener Partizana”.

Prva srpska televizija organizovala je da dvoje malih novinara odu u posetu stadionu Crvene zvezde i tamo intervjuišu trenera Prosinečkog. Robi ih je primio u svojoj kancelariji, a dečak je zatražio autogram, što je hrvatski stručnjak bez pogovora učinio. Posle toga je usledilo veliko iznenađenje za šefa stručnog štaba kluba s Marakane.

- Čestitam, potpisali ste ugovor da ćete 2013. igrati za Partizan - malo se zbunio „novinar”, na šta je Robi rekao:

- Jao, vidi stvarno. Da vidim taj ugovor. Da treniram Partizan? Nije to baš dobro.

Prosinečki je potom dečaka pitao da li je zvezdaš, ali je, i pored odgovora koji mu se nije svideo, malim novinarima ponudio da sednu. Njih troje su potom malo ćaskali, a trener Crvene zvezde je odgovarao na pitanja o svojim glumačkim kvalitetima, o tome ko je i zašto morao da pojede diplomu zbog njega, kako je Partizanu dao gol s Autokomande i kako im je svojevremeno „pravio decu”.

Zet će mi biti zvezdaš

Male novinare takođe je interesovalo kako bi Prosinečki reagovao ukoliko bi se jedna njegova ćerka udala za hajdukovca, a druga za partizanovca, odnosno koga bi od njih dvojice više voleo.

- Za mene je najbitnije da njihovi muževi budu dobri prema njima, a ne za koga navijaju. Ali ajde, najbolje bi bilo da navijaju za Crvenu zvezdu - rekao je Prosinečki.