Foto: Printskrin

Očaj u OFK Alakince

(VIDEO) SRBIJO POMAGAJ: Kriminalci nam otimaju bodove, FSS ćuti

Čelnici OFK Alakince tvrde da na jugu Srbije vladaju neki novi zakoni fizike

Fudbal
> 00:00h

ALAKINCE - OFK Alakince iz istoimenog sela na jugu Srbije obratio se saopštenjem u kojem tvrdi da se protiv ovog kluba vodi hajka i da mu se ne dozvoljava da osvoji prvo mesto u Pčinjskoj okružnoj ligi. Povod za obraćanje Kuriru su kako tvrde u ovom klubu dešavanja na poslednja dva kola u okružnoj ligi. Čelnici OFK Alakinca tvrde da im sudije ne dozvoljavaju da osvoje prvo mesto. "Sude se izmišljeni penali, poništavaju naši regularni golovi... Na utakmicama koje igra naš konkurent Vranjska Banja sudi jedan te isti sudija (Miloš Anđelković) zbog koga je došlo do prekida tri utakmice. On je na svim utakmicama Vranjske Banje sudio penal za ovaj tim. Mi smo se kao Klub obraćali organima kako fudbalskim tako i nefudbalskim da nas zaštite znajući da će do ovoga doći. Traženu pomoć i zaštitu nismo dobili, druge instrumente u rukama nemamo te smo dužni da preko medija i društvenih mreža jednim kratkim snimkom bar upoznamo javnost u Srbiji šta se to radi sa fudbalom u Pčinjskoj okružnoj ligi", navode iz ovog kluba.

http://www.youtube.com/watch?v=FfJTvdTvML8
Alakince je na svom terenu u poslednjem, 23. kolu na svom terenu poraženo od Vranjske Banje 2:0. Čelnici OFK Alakince su prikazali kako se sudilo na ovoj utakmici. Oni ističu da bi trebalo obratiti pažnju na poništeni gol iz kornera za Alakince.
http://www.youtube.com/watch?v=5QiKsJAy12E
"Ovde sudije donose nove zakone fizike i isti poništavaju pravdajući to gol-autom iako igrač korner izvodi levom nogom sa leve strane gola i lopta ima pravac ulaznom putanjom ka golu na drugoj stativi. Građani Srbije, a naročito na jugu moraju da znaju istinu o kriminalu koji vlada u sportu", navodi se u ovom klubu.
http://www.youtube.com/watch?v=JTYHWLjLJkk
OFK Alakince posle 23. kola ima 55 bodova, dok je Vranjska Banja druga sa 54. Do kraja prvenstva u Pčinjskoj okružnoj ligi ostala su tri kola,