Foto: Damir Dervišagić

Supruga Vlastimira Stojiljkovića za Kurir

RAZOČARANA SUPRUGA GLUMCA: Kolege nije briga za život mog Đuze!

Niko mi se ne javlja od njegovih kolega, osim Svetozara Cvetkovića, koji brine o njegovom zdravlju. U šoku sam, jer svi imaju moj broj telefona. Kad se radilo, zvali su me po nekoliko puta na dan, kaže Dušanka Stojiljković

Stars
> 21:38h

Zdravstveno stanje Vlastimira Đuze Stojiljkovića (85), koji je smešten na Kliniku za infektivne i tropske bolesti, trenutno je stabilno. On je nedavno zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, infekcije usled koje je dehidrirao, iz Doma za stara lica „Lug“ hitno prebačen u bolnicu. Supruga glumačkog barda Dušanka (66), koja redovno obilazi muža, za Kurir kaže da su je razočarale mnoge Ðuzine kolege jer su ga zaboravile i ne zovu da se raspitaju za njegovo zdravstveno stanje. Vera u lekare

- Mnogo mi je teško i ne znam kako ću izdržati sve ovo. Jedino me teši što za Ðuzu brine tim lekara koji su stručni i najbolji u svom poslu. Redovno ga posećujem i trudim se da mu ništa ne fali. Nadam se da ćemo i ovo zajedno izgurati - kaže Dušanka i dodaje: - Oni od kojih smo očekivali da će nam pomoći to su i uradili. To nisu ljudi iz javnog života. Od glumaca mi se niko ne javlja. U šoku sam jer svi imaju moj broj telefona. Kad se snimalo i radilo, svi su me zvali po nekoliko puta dnevno, a sada nema nikog. Jedino se javlja Svetozar Cvetković, koji brine o njegovom zdravlju. Kako nam je otkrila druga žena velikog glumca, lekari očekuju da se oporavi. - Dok se lečio u Sokobanjskoj, progovorio je nakon moždanog udara. Posle pet dana je oterao logopeda jer mu više nije bio potreban. Kaže, šta ona ima mene da uči. Sad je malo lošije i ne govori mnogo, ne zato što ne može, nego je iscrpljen od svega - zaključuje Stojiljkovićeva. Omaž Đuzi Da je Ðuza završio u bolnici, prvi je otkrio Dragan Marinković Maca, koji poručuje da u potpunosti razume njegovu ženu. On je nije zvao, ali je glumcu išao u posetu dok je boravio u domu.

- Igrao sam sa Ðuzom u Ateljeu 212. Marko Živić i ja smo razgovarali o njemu i došli na ideju da mu napravimo omaž u šou-programu „Audicija“. Najbitnije je da se brzo oporavi, kao i Dragan Nikolić. Ðuza je divan čovek koji voli i podržava mlađe kolege - kaže Maca.

SUPER ŠANSA

DŽOKEROM DO IGRAČKE: Finale Kurir, Pertini i Next akcije

Danas u Kuriru dobijate džoker sličicu, koju možete da zalepite na talon ukoliko vam nedostaje jedna od sličica.

Ukoliko vam na talonu nedostaje jedna sličica, danas u Kuriru na strani sedam, poklanjamo džoker sličicu koju možete da zalepite na slobodno polje na talonu.

Plus, ukoliko ste redovno skupljali sličice i samo vam talon nedostaje, u današnjem izdanju Kurira poklanjamo vam i talon. Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 28. maja do 6. juna posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku i Bući Bući sokić. Količine su ograničene, preuzmite svoju igračku i sokić na vreme.