Foto: Pr

Još niže cene u ATLAS Salonu nameštaja!

Zbog velikog interesovanja posetilaca, RASPRODAJA EKSPONATA u salonu nameštaja ATLAS na Autokomandi se nastavlja do kraja juna uz još NIŽE cene

Društvo
> 19:52h

Podsećamo vas da kompanija Atlas, 01. jula planira otvaranje svog najvećeg maloprodajnog objekta na novoj lokaciji preko puta Kombank Arene u Beogradu. Salon će se prostirati na 1.500 kvadratnih metara, a posetioci salona će moći da uživaju u eksponatima potpuno nameštenih stanova različitih kvadratura. Tim povodom ATLAS nameštaj nastavlja RASPRODAJU eksponata u svom postojećem salonu u Beogradu, u Bulevara Oslobođenja 61, preko puta restorana Franš. Ovo je ujedno jedinstvena prilika za sve naše prijatelje i potrošače da do kraja juna kupe komade nameštaja ili asesoare koje su dugo priželjkivali, po još nižim cenama u odnosu na majske. Predstavljamo vam neke od eksponata vrhunskog kvaliteta i dizajna koje možete nabaviti po pristupačnim cenama: Model Bolero i fotelja MOSKVA u ljubičastom ekskluziv štofu, ugaona garniture BOHINJ u crnoj indy koži i INFINITY garnitura u braon koži biće na sniženju od 70 %. Zatim, model REBEKA u ekskluziv štofu na sniženju od 55% i dnevni boravci iz našeg OMNIA programa uz sniženje od 40 %. Model “NEVA”, malih dimenzija, sa mehanizmima koji omogućavaju savršen položaj vaseg tela u ekskluziv koži biće na popustu od 45%. (model sa slike)

“NEVA”

Model “ROSCHE” u premium štofu na popustu od 50%. (model sa slike)

“ROSCHE”

Model “CITY”, najprodavaniji model, kod kojeg avangardni izgled nije narušio udobnost i tehničke karakteristike. Sedišni i naslonski deo su ispunjeni visoko-elastičnom penom koji omogućavaju prilagođavanje i oblikovanje prema telu. Može se kombinovati sa istovetnom foteljom sa okretnom stopom urađenom u visokom sjaju. Dostupan je uz sniženje od 35% (model sa slike)

“CITY”

Više na www.atlasuzice.com

Ili na ATLAS you tube kanalu

http://www.youtube.com/watch?v=sZFXk-ROMlo