Foto: Damir Dervišagić, Dado đilas

OTKRIVAMO: Razlog svađe pevača i vlasnice „Granda“

MAJKA ILIĆEVOG DETETA: Miroslav je vređao Brenu i Bobu jer su me štitili!

Živojinovići su ga trpeli, a on je stalno nešto izmišljao i provocirao ih zbog njihovog druženja sa mnom i Devinom, kaže Mirjana Antonović, koja je folkeru rodila dete

Stars
> 23:42h

Mirjana Antonović iz Amerike, koja tvrdi da je Miroslavu Iliću pred 30 godina rodila sina Devina, u nastavku ekskluzivne ispovesti za Kurir otkriva da joj je Lepa Brena bila najveći oslonac kada ju je pevač ostavio sa bebom od 18 meseci. Ona tvrdi da su joj vlasnica „Granda“ i njen muž Boba Živojinović pomogli da prebrodi emotivnu krizu i da su zbog nje godinama trpeli uvrede Slavuja iz Mrčajevaca, zbog čega i danas ne razgovaraju. - Kada sam 2008. bila u Beogradu, sa sinom sam odsela prvo kod svoje sestre Jelice, pa onda kod naših dobrih prijatelja Brene i Bobe. Oni su plemeniti ljudi koji su mi uvek bili oslonac. Stajali su uz Devina i mene i u dobru i u zlu. Sve ove godine nikada ni reč nisu progovorili samo zato što sam ih ja to zamolila. Trpeli su Miroslava, koji je stalno nešto izmišljao i provocirao ih, a pravi razlog smo bili Devin i ja, odnosno njihovo druženje sa nama - započinje Mirjana priču i nastavlja:

- Pošto je Devin muzički talentovan i snimio je CD, Brena nas je povela na snimanje „Granda“, znajući da to njega zanima. Tamo su bili mnogi koji su nas prepoznali. Posle toga su nas novinari pratili i slikali. Sutradan je izašla priča baš u Kuriru. Devinova slika bila je na naslovnoj strani - rekla je pevačeva ljubav iz mladosti. Antonovićeva naglašava da je Ilić tada bio ubeđen da joj je Lepa Brena pomogla da ga ocinkari u medijima. - Miroslav je pomislio da smo Brena i ja htele da mu se svetimo preko medija, iako to nema veze sa istinom. Počeo je da mi preti da i ne pomišljam da mu pravim probleme. Rekao mi je da ima velike veze i da je Beograd njegov grad. Ako bilo šta pokušam, videću šta će se desiti - tvrdi Antonovićeva.

Uvek su bili uz nju... Marijana i Devin sa Brenom, Bobom i drugim prijateljima

Miroslav Ilić ne želi više da priča na ovu temu: - U Livnu sam zbog koncerta. To su gluposti i neću da pričam o tome. Pozvali smo i Brenu, ali nije odgovarala na naše brojne pozive.

Štitila ga... Brena sa malim Devinom