Foto: Fejsbuk

Krili vezu

VOLI OPASNE MOMKE: Kraljica silikona u vezi sa Legijom!

Đuričićeva se zabavlja sa Legijom, kod koga sve češće provodi vreme

Stars
> 00:00h

Tijana Đuričić (25), "kraljica silikona" koja je privođena zbog sumnje da se bavila prostitucijom, zabavlja se već nekoliko meseci sa Legijom, ali su ovu vezu krili donedavno.

U pitanju nije Milorad Ulemek Legija (47), atentator srpskog premijera Zorana Đinđića, već njegov imenjak iz Nemačke, izvesni Legija Paterson (41). Da ima novu ljubav, potvrdila je i sama Tijana.

"Tačno je da sam u vezi sa Legijom, koga sam upoznala u jednom klubu u Nemačkoj. Srećna sam sa njim i živim na relaciji Beograd-Diseldorf, gde on živi. Moj dečko je biznismen i poznat je u Nemačkoj", kaže Tijana Đuričić, rodom iz Grocke.

Ona otkriva i da je njen novi izabranik rodom iz Makedonije i da u Nemačkoj živi više od 30 godina. Ponosno ističe i da je njen dečko član svetski poznatog kluba „Aneđeli pakla“ (Hells Angels).

Vezu sa „kraljicom silikona“ nam je potvrdio i Tijanin izabranik Legija Paterson, koji je nadimak Legija dobio dok je jedno vreme, kako navodi, bio u francuskoj Legiji stranaca.

Legija Paterson, foto Fejsbuk

"Sa Tijanom sam u vezi nekoliko meseci. Ona sada odlazi u Srbiju zbog nekih obaveza, ali je često kod mene. Kad sve to završi, ostaće ovde", kaže Paterson, o kojem će uskoro režiser Dario Žulj iz Australije da snimi film „Kraljevi Balkana“ (Kings of Balkan), po uzoru na film „Vidimo se u čitulji“.

Kaže da će se u filmu naći i ljudi iz Srbije. Žulj je rekao da Paterson ima svoj klub u Nemačkoj, kao i da kod njega dolaze mnogi naši poznati pevači, kao i da u planu ima otvaranje diskoteke.

"Legija ima i impozantan vozni park, u kojem se nalazi više od 20 automobila i četiri skupocena motora „Harli Dejvidson“, čije se cene kreću do 50.000 evra, pa naviše, jer su dograđivani. Takođe poseduje i najbrži motor koji trenutno postoji i zasad ga drži u dnevnom boravku", navodi Žulj.

(Alo)