Foto: Printscreen E!

Htela je da bude seksi

(VIDEO + 18) KAD KRENE PO ZLU: Htela guzu kao Kim Kardašijan, a sada sedi na grudima!

Nekadašnja manekenka je otišla kod povoljnog plastičnog hirurga kako bi ugradila silikonske implantate u zadnjicu, ali sada sanja o tome da ih se otarasi jer njeni guzovi plešu sami za sebe

Ludi svet
> 00:00h

Jana Stoner je želela da ima guzu kao Kim Kardašijan, pa je otišla kod "povoljnog" plastičnog hirurga kako bi ugradila silikonske implantate u zadnjicu, ali sada sanja o tome da ih se otarasi jer njeni guzovi "plešu sami za sebe". Naime, koliko para - toliko i muzike, pa joj je doktor u zadnjicu ugradio silikonske implantate za grudi veličine DD!

Ona se obratila za pomoć kalifornijskim doktorima Teriju Dabrovu i Polu Nasifu, koji imaju svoj rijaliti šou "Botched", posle skandalozne hirurške intervencije guze u Meksiku. Naravno, doktori su u emisiji najpre morali da vide koliku je štetu napravio njihov meksički kolega, a taj pregled odvijao se pred kamerama. Oni su tražili od Jane da mrda guzom kako bi utvrdili koliko su implantati opušteni i vrlo brzo su zaključili da je pred njima veoma veliki posao.

- Janini implantati su toliko veliki da kada tverkuje, njeni guzovi se pomeraju nezavisno on nje. Oni praktično imaju sopstveni poštanski broj - Kaže dr Teri i dodaje - Fasciniran sam time kako ona kontroliše svaki guz pojedinačno - priča doktor koji je ujedno i dobro stisnuo njene guzove i objasnio kakav je osećaj:

- Kao da pipam silikonske implantate za grudi.

Doktori objašnjavaju da su joj ugrađeni implantati od 650cc, a da bi šteta bila popravljena neophodna je operacija podizanja guze koja će, na kraju, ostaviti ožiljak i obrisati veći deo, ako ne i celu, tetovažu sa donjeg dela njeih leđa.

Da dodir se osećaju silikonske grudi... Foto: Printscreen E!

Jana je oduševljena što će joj ovi doktori pomoći:

- To je postala velika prepreka u mom životu. Veliko je olakšanje što postoje lekari koji su spremni da operišu moje du.e.

http://www.youtube.com/watch?v=YDxkqCKt3Yo
(EKP)