Foto: Ps Yt

POTRESNA REAKCIJA

Oči u oči sa bivšim: Sreli se nakon 30 godina, nije mogla da zadrži suze! (VIDEO)

Marina Abramović se, usled jednog performansa, našla preko puta bivšeg ljubavnika, a njena reakcija bila je vrlo emotivna

Žena
> 21:32h

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil,

Marina Abramović je tog dana sedela sa mnogim strancima, a kada se pojavio ovaj čovek, njena reakcija bilapotresna. Umetnica je radila performans uživo koji se sastojao od toga da sedi po jedan minut sa potpunim strancima. Mnogi ljudi su se pojavili, a među njima i ljubav njenog života sa kojim je raskinula pre 30 godina. Marina i Ulaj videli su se prvi put nakon 30 godina. Ovo je očigledno bio emotivan i šokantan trenutak za nju. Kao što možete videti na snimku, umetnica će pokušati da ostane mirna, ali u tome nije uspela, a suze su same tekle. Pogledajte ovaj potresni trenutak:

http://www.youtube.com/watch?v=CAID_2iKO5Y
Pogledajte još na portalu Stil: Ako ti jave, umro sam: Svi životni brodolomi Mike Antića! (FOTO)
Zbog muža morala da se odrekne karijere: Važna lekcija i poruka za sve žene! Zašto udate žene varaju: 3 glavna razloga! Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO) Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)