Foto: Sasa Pavlic

Ili Grobar ili Grobarka

BE-BE-BE: Saša Pavlović treći put postaje tata

Supruga miljenika „Grobara“ Dunja je u poodmakloj trudnoći, a Pavlović je i ranije isticao da mu je tokom profesionalne karijere koja traje već 14 godina porodica bila najveći oslonac

Košarka
> 13:18h

Najbolji košarkaš Partizana Saša Pavlović uskoro će treći put postati otac! Tako će porodica Pavlović, pored Minje i Luke, biti bogatija za još jedno dete, a nema sumnje da će i ono za nekoliko godina s bratom i sestrom istrčati na parket Pionira. Saša tada verovatno neće nositi crno-beli dres, ali će sigurno, bar kao navijač, bodriti klub koji voli od malih nogu. Supruga miljenika „Grobara“ Dunja je u poodmakloj trudnoći, a Pavlović je i ranije isticao da mu je tokom profesionalne karijere koja traje već 14 godina porodica bila najveći oslonac. - Porodica je stub svega. Velike zasluge za sve što sam postigao dugujem roditeljima i supruzi Dunji. Takođe, moji veliki pokretači su deca Luka i Minja. Često kada su sportisti u fokusu, mnogi vide samo ono što je na ekranu. Naravno, ima mnogo lepih stvari, ali i međusobnog odricanja, požrtvovanja, razumevanja porodice da bi moja karijera bila uspešna - rekao je Saša. (P. G.)

Mlada ekipa JEDINI OTAC U PARTIZANU Saša Pavlović je daleko najstariji prvotimac Partizana, a pored njega decu ima i Andreja Milutinović. Ostatak tima sastavljen je od mladih momaka, a nešto stariji su kapiten Dragan Milosavljević i Milenko Tepić, a njih dvojica tek treba da planiraju osnivanje porodice.