Foto: Profimedia

Ljubav

KAD ŽENA ZAVOLI: 5 stvari koje radi kada se mnogo zaljubi!

Ovo su neke od situacija koje žene rade kada im se mnogo dopadne muškarac

Žena
> 01:28h

Zbog ljubavi se rade razne stvari.

Kad čovek voli, ništa mu nije problem da uradi. Nijedna situacija nije teška, naporna ili neprijatna. On samo ima osećaj da voli i da želi sve sa tom osobom. Da je voli, grli, ljubi, mazi...

Međutim, kad žena zavoli, "ima oči deteta", kaže u jednoj pesmi Toni Cetinski. Pogledajte još neke od situacija koje žena radi kada ludo zavoli.

1. Doteruje se Kad se žena zaljubi, a posle i zavoli, ona ima potrebu da tom nekom bude najlepša. Da, naravno, i sebi, ali i njemu. Ona želi da vidi kako se on njoj oduševljava svaki put iznova i iznova. Želi da mu drugovi i prijatlji, kolege zavide što ima takvu devojku.

Foto profimedia

2. Trudi se da bude informisana i da zna što više Niko ne voli glupave devojke koje ne umeju da spoje rečenicu, pogotovo u društvu. Kad žena zavoli muškarca, sve će uraditi samo da dokaže da mu je dostojan "protivnik" i da je na istom intelektualnom nivou kao on.

3. Nalazi opravdanja za njega Ako pogreši, naravno da će se naljutiti. Međutim, ona koja je mnogo zaljubljena i mnogo voli, neće dozvoliti sebi da primeti neke njegove mane ili greške koje pravi.

Foto Profimedia

4. Pravi romantične gestove Iako se romantika očekuje od muškarca, i žene umeju da budu itekako romantične. Šalju poruke do kasno u noć, stavljaju pesme i fotografije na društvene mreže... Vole da obraduju svog muškarca poklonom.

5. Zaborave prijatelje i porodicu Ima onih koje kad se zaljube ne misle ni na koga drugog, osim na voljenog. Samo bi sa njim provodile vreme i volele bi da što više vremena provedu zajedno.

Foto Shutterstock

http://www.youtube.com/watch?v=AaJUhVi4i_w