Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI DON ŽUAN

Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice: Tajni spisak izašao na videlo! (FOTO)

Lepotan svetskog glasa tokom godina odvukao je i mnoge slavne lepotice u krevet

Žena
> 00:00h

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Antonio Banderas važi za najvećeg zavodnika u Holivudu. U krevet je odveo na stotine žena, a o njegovim seksualnim sposobnostima prepričavale su se priče. Ipak, uspeo je da održi brak sa glumicom Melani Grifit čak 18 godina. Njegovavernost bila je diskutabilna s obzirom na to koliko ga žena juri. Španski zavodnik je gužvao postelju i sa mnogim svetski poznatim damama, a evo i čuvenog spiska od 5 najpoznatijih: 1. Dženifer Lopez Glumica i pevačica egzotične lepote, ali i velike zadnjice, uspela je da zaintrigira holivudskog šmekera, a sigurno da je i ona uživala.

2. Anđelina Džoli Supruga Breda Pita je sa Antoniom snimala film u kojem su imali vrele scene seksa. Šuška se i da je hemija između njih dvoje bila toliko neizdrživa, da su morali da probaju i u stvarnosti.

3. Salma Hajek Latino diva sa bujnim oblinama bila je logičan izbor u burnom životu holivudskog lepotana. Zar ne?

4. Ketrin Zita Džouns Film "Legenda o Zorou" spojila je lepu glumicu i Banderasa. Afera se brzo završila jer glumac nije želeo da se veže.

5. Šeron Stoun Holivudski glumac, koji se nakon 18 godina braka razveo od koleginice Melani Grifit, navodno je utehu pronašao u još jednoj koleginici - Šeron Stoun. Oni su godinama bili veliki prijatelji i oduvek su otvoreno koketirali.

Pogledajte još na portalu Stil: Oni imaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi! 12 dana jela samo banane: Žena opisala neverovatnu transformaciju celog tela! (VIDEO) Lice anđela, duša đavola: Ko je bila prava sultanija Hurem? Pravo lice Jelene Đoković: Srpska lepotica bez šminke! (FOTO) Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!