Foto: Citaoci Kurira

Najmanje dvoje teško povređenih

EKSPLOZIJA NA BANOVOM BRDU: Raznet čovek u Kirovljevoj

Reč je o izuzetno snažnoj eksploziji bombe postavljene ispod terenca BMW X6. Užasan događaj videli su brojni prolaznici jer se u blizini mesta eksplozije nalaze autobuska stanica i čak četiri kafića

Crna Hronika
> 00:00h
FOTO: Jelena Ivic
FOTO: Citaoci Kurira
FOTO: Citaoci Kurira
FOTO: Jelena Ivic
FOTO: Ana Kis
FOTO: Ana Kis
FOTO: čitalac Kurira
FOTO: čitalac Kurira
FOTO: Ana Kis
FOTO: Ana Kis
FOTO: Ana Kis
FOTO: Ana Kis
FOTO: Citaoci Kurira

BEOGRAD - Na Banovom brdu, u ulici Kirovljevoj broj 7, danas u 15.34 sati dogodila se eksplozija automobila, čiji je vozač Vladimir K. (46) teško povređen i nalazi se u kritičnom stanju. On je od siline eksplozije doslovno izbačen iz terenca BMW X6.

Video možete pogledati OVDE.

"Čoveka koji je bio u tom automobili eksplozija je izbacila iz kola, mislilo se da je mrtav i njega je ekipa Hitne pomoći prevezla na reanimaciju na VMA", potvrdila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Kako Kurir saznaje, ovaj užasan događaj videli su brojni prolaznici jer se u blizini mesta eksplozije nalaze autobuska stanica i čak četiri kafića.

Foto: Jelena Ivić

Prema prvim informacijama, vozač je sedeo u kafiću, pokrenuo auto, koji je odmah eksplodirao, što ga je izbacilo iz vozila. BMW je nastavio sam da se kreće niz ulicu i udario u više automobila i izazvao požar.

Foto: Čitalac Kurira

Vatra je zahvatila više automobila i vatrogasci pokušavaju da je ugase.

Foto: Ana Kiš

(J. I./J.P/EPK)

Foto: Jelena Ivić

Lekari VMA se bore za život povređenog vozača

Vladimir K. je u operacionoj sali VMA sa teškim telesnim povredana, izjavio je glavni dežurni anesteziolog doktor Aleksandar Vranjanac.

"On je sada u operacionoj sali gde se zbrinjavaju sve te povrede i za sada je prognoza vrlo neizvesna", rekao je Vranjanac Tanjugu.

On je kazao da je muškarac star 46 godina primljena na VMA oko 16 časova sa teškim telesnim povredama, sa velikim delom opečene kože, prelomom desne butne kosti i sa ekspolozivnom povredom sedalnom predelu.