Foto: Nemanja Pančić

Imao incident

Hasan Dudić: Mrkonjić me je napao zbog Ćazima!

Pevač se zbog susreta sa političarem pojavio besan u Palati pravde, gde je održano prvo ročište za prebijanje Jelene Golubović

Stars
> 00:00h

Hasan Dudić juče je saslušan u Palati pravde povodom toga što je u aprilu prebio Jelenu Golubović u „Parovima“, zbog čega je izbačen iz rijalitija. Pevač je u sud došao besan, a razlog za to je, kako tvrdi, taj što je neposredno pre toga sreo političara Milutina Mrkonjića, koji ga je izvređao, pominjući u psovkama i njegovog brata Šabana Šaulića.

Nasilje u rijalitiju... Hasan tuče Jelenu

Ljudski prišao - Kada sam išao prema Palati pravde, sretnem Mrku. Ljudski sam prišao da ga pozdravim, a on je mene, ali i Šabana i njegovu porodicu, oterao u p..ku materinu. Eto, naleti budala i ja sam se iznervirao, umesto da se on meni izvini. Verovatno je ljut zbog onog Ćazima, šta bi bilo drugo. Ma nije to za priču, ko ga je.e - besneo je Dudić.

Psovao Hasana... Milutin Mrkonjić

Oštećena strana On je imao i opravdanje zašto je hteo da obmane novinare da je saslušanje odloženo za sledeću sredu. Dudić je medijima poručio da u Palatu pravde neće ni dolaziti, ali ipak se pojavio. - Saslušanje je trebalo da bude danas u deset sati, pa smo odložili za sredu. Zamolio sam advokata da danas to završimo. U ovoj priči ja sam oštećena strana i žrtva. Država me tereti za nasilničko ponašanje. Da sam je stvarno udario, pukla bi joj glava. Ona se palila na mene i bila je ljubomorna što ne obraćam pažnju na nju. Osećao sam da je debelo trznula na mene. Ne bih je kresnuo nikad, neću ja kamile - poručio je pevač. Pozvali smo i Mrku, koji nije želeo da sasluša zbog čega ga zovemo, već je brže-bolje spustio slušalicu. Lj. Stanišić

Frka SAŠKA PLJUNULA JELENU Saška Karan u žučnoj raspravi sa Jelenom Golubović nije mogla da se kontroliše, te joj je u naletu besa prišla i pljunula je. Zbog ovoga je pevačica kažnjena izolacijom i oduzimanjem dela honorara. Rasprava je počela jer je Saška zamerila Jeleni što joj je vređala ćerku nazvavši je defektnom. Izrevoltirana ovim rečima, Karanova je prišla Golubovićevoj, koja je pevušila „Saškice, starletice“, i pljunula je.