Foto: AP

Ko je koga zaveo?

DŽABA SU SE KRILI: Evo kako su se smuvali poznati parovi!

Ukoliko su oba partnera slavne ličnosti, oči javnosti uprte u njih i svaki njihov korak. Zato većina parova često krije svoju vezu

Pop kultura
> 20:56h

Poznati ljudi, iako su veoma voljeni, često imaju problem da pronađu osobu sa kojom će biti srećni. Stavr je još komplikovanija ukoliko je i njihov potencijalni partner slavna ličnost jer su tada oči javnosti uprte u njih i svaki njihov korak. Zato većina slavnih parova često krije svoju vezu.

Ipak, na kraju se sve sazna, a ostaju legende o tome kako su se dve slavne ličnosti zavolele. Evo nekoliko poznatih priča o tome kako su se dve zvezde smuvale:

Bred Pit i Anđelina Džoli

Jedan od najslavnijih holivudskih parova Anđelina Džoli i Bred Pit su angažovani da snimaju film "Gospodin i gospođa Smit", pa su se na samom setu desile prve varnice. Tada je Bred bio oženjen sa Dženifer Aniston, ali hemija između njega i Anđeline je dovela do glumčevog razvoda.

Foto: AP

Džesika Bil i Džastin Timberlejk Džastinu se Džesika dopadala i pre nego što su se upoznali, pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke. On je njihovog zajedničkog prijatelja zamolio da pozove Džesiku i da joj zatraži dozvolu da se i Džastin čuje sa njom lično. Šarmantna glumica je pristala na poziv, a on je očigledno bio sudbonosan budući da su njih dvoje danas u braku iz kojeg imaju sina.

Foto: AP

Šeron i Ozi Ozborn

Priča o Šeron i Oziju je stvarno posebna. Šeron je sa 18 godina je radila za svog oca koji je bio menadžer grupe "Black Sabbath". Radila je kao uterivač dugova i došla je do Ozija da naplati. Njen otac je tada bio na rubu da Ozija izbaci iz benda, ali mlada Šeron ga je poslala na lečenje i postala njegov menadžer.

Foto: AP

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

Majkl Daglas je Ketrin osvojio samo jednom rečenicom, a ona glasi: "Želim da budem otac tvoje dece". Ketrin je odmah pala na te reči, a njih dvoje su već 15 godina u braku i imaju dvoje dece.

Foto: Profimedia