Foto: PR

Promoviše album Nema dalje

(VIDEO) TORTA OD OBOŽAVATELJKE: Željko Vasić promovisao novu pesmu Kada spavaš!

Kadrove novog spota pevač je snimao sa rediteljem Goranom Đukanovićem i za to su izabrali specijalnu destinaciju - Maltu

Stars
> 00:00h

Željko Vasić promovisao je spot za pesmu "Kada spavaš" koji na najbolji način najavljuje leto i promoviše novi album "Nema dalje".

Kadrove novog spota pevač je snimao sa rediteljem Goranom Đukanovićem i za to su izabrali specijalnu destinaciju - Maltu.

Promocija je bila prilika za druženje sa fanovima i predstavnicima medija, a među obožavaocima Željka Vasića bila je i Kristina Krstić koja godinama prati Željka i njegovu karijeru. Na sebi ima i nekoliko tetovaža sa ispisanim tekstovima Željkovih pesama.

Kristina je po zanimanju poslastičar i na promociju je donela i dve torte, specijalno osmišljene i dizajnirane za njenog omiljenog pevača.

Foto PR

"Sva od sna" je jedna od meni omiljenih Željkovih pesama, a njega sam lično upoznala pred koncert u Sava Centru. Oduševljava me i kao muzičar i kao čovek, veoma je skroman i ne pravi famu oko sebe i toga što je javna ličnost", kaže Kristina koja na rukama ima nekoliko tetovaža na kojima su ispisani naslovi i stihovi Željkovih pesama, ali i njegov autogram.

Foto PR

"Obećala sam mu da se više neću tetovirati. Željko je protivnik tetovaža i prestala sam sa tim", objasnila je.

Željko Vasić je nakon premijernog prikazivanja spota "Kada spavaš" odsvirao i uživo otpevao još neke od svojih hitova. Najvatrenijoj obožavateljki Kristini poklonio je svoje naočare za koje mu je ona odavno rekla da su joj omiljene.

Foto PR