Srpska Džej Lo uživala na gliseru

SEKSI: Ledi Li sunča brazilsku guzu

Seksi di-džej Atraktivna Novosađanka opuštala se na Savi i ispijala šampanjac od 1.300 evra

Stars
> 00:00h
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic
FOTO: Stefan Jokic

Atraktivna Lidija Popović, poznatija kao di-džej Ledi Li, uslikana je kako se sunča na svom gliseru na Savi. Ona se na suncu pojavila u belom bikiniju i pokazala zašto je dobila nadimak srpska Džej Lo. Njena zadnjica je prolaznicima upala u oči, a mnogi su prokomentarisali da je prava brazilska.

Novosađanka već neko vreme boravi u Beogradu, gde slobodno vreme koristi da nabaci boju. Paparaco Kurira uhvatio je Popovićevu kako uživa u vožnji Savom i ispija skupoceni šampanjac od čak 1.300 evra.

&app=desktop Ona je došla u Srbiju da bi napravila pauzu od brojnih nastupa u Evropi, Aziji i Americi, pa se ovih dana redovno provodi na reci. Ledi Li, koja je inače jedini srpski di-džej sa internacionalnom karijerom, poznata je po dobrim žurkama koje pravi za svetski džet-set. Uz njenu muziku su uživali i plemići poput prinčeva Vilijama i Harija, a prava atrakcija je i na zabavama u Monte Karlu, Kanu i Monaku. Ona će u Beogradu promovisati svoj tekstualni video-spot za hip-haus pesmu „Nasty Gal“, za koju je napisala tekst.