Radomir Nerandžić nađen mrtav

SAMOUBISTVO U RAKOVIČKOJ ŠUMI: Bivši inspektor pucao sebi u glavu!

Motivi nepoznati: Telo policajca pronađeno je u lokvi krvi pored njegovog auta u Rakovičkoj šumi. Prema prvim nalazima, u pitanju je samoubistvo

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Radomir Nerandžić (54), bivši inspektor Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije, nađen je mrtav u Rakovičkoj šumu u Beogradu. Prema prvim saznanjima, Nerandžić je pucao sebi u glavu iz pištolja, ali motivi nisu poznati. Telo policajca nađeno je u lokvi krvi pored njegovog automobila u kamenolomu u Rakovici. - Najverovatnije je u pitanju samoubistvo, ali se ne zna zbog čega je Nerandžić digao ruku na sebe. Da li je u pitanju posao ili neki drugi problem, nije poznato - kaže jedan od kolega nastradalog. Bio pred penzijom Nerandžić je tokom rada u MUP radio na nekim od najtežih slučajeva, a pre sedam meseci je smenjen s mesta načelnika Odeljenja za kriminalističko-operativne poslove u Sektoru unutrašnje kontrole MUP Srbije. Posle smene, radio je u Sektoru za vanredne situacije. - Nerandžić je uskoro trebalo da bude penzionisan - kaže naš sagovornik. Komšije porodice Nerandžić kažu da je Radomirovo telo juče oko osam sati pored „opel korse“ pronašao kamiondžija. - Kamiondžija je pomislio da Nerandžić popravlja automobil. Međutim, kad mu je prišao, zatekao je jeziv prizor. Naš komšija je navodno pucao sebi u glavu - kažu susedi. Komšije dodaju da je Nerandžić bio dobar čovek i da im je nekoliko dana pre smrti rekao da će uskoro dobiti stan. - Čekao je da dobije bolju lokaciju... Sada ga više nema. Svi smo u šoku! Nikad nam se nije žalio da ima neke probleme - priča potresena komšinica. Kako saznajemo, ovo je četvrta tragedija koja je u poslednjih godinu dana zadesila Nerandžićevu porodicu. Nedavno je njegova majka nastradala u saobraćajnoj nesreći, a umrli su mu i otac i tast. Džip mu pregazio majku - Radomirov otac preminuo je prošle godine. Pre dva meseca na njegovu majku naleteo je džip na Vidikovcu. Nažalost, podlegla je povredama. Čovek se još nije ni oporavio od tih nesreća, a onda mu je preminuo i tast - kaže izvor Kurira. Radomir Nerandžić je iza sebe ostavio suprugu, sina i ćerku. U ožalošćenoj porodici nisu želeli da daju bilo kakve izjave za medije. - Ništa ne znamo. Molim vas, nemojte sad ništa da nas pitate - bilo je sve što nam je kroz suze rekla žena koja se javila na telefon.

Biografija BIO U POLICIJI 26 GODINA Radomir Nerandžić od 1989. radio je u Odeljenju za suzbijanje maloletničke delinkvencije u beogradskoj policiji. Od 1991. radio je u Odeljenju za suzbijanje imovinskih delikata, a 2003. prelazi u UKP MUP Srbije. Nerandžić je tri godine kasnije imenovan za šefa Odseka za imovinske delikte u UKP, a 2007. postao je načelnik Odeljenja u upravi za poslove unutrašnje kontrole u SUK.