Foto: Damir Dervišagić

Napravio pometnu

UČESNICE PAROVA ODLEPILE ZA MILOŠEM: Otići ću sa Ejmi na piće, a Ružicu sam poljubio drugarski!

Učesnice realityja "Parovi" su pale na pevačev šarm, a on kaže da mu pažnja koju je dobio imponuje

Stars
> 00:00h

Mladi pevač Miloš Vujanović poslednjih dana je jedna od glavnih tema učesnika rijalitija "Parovi", jer su pojedine ukućanke prilično "odlepile" na njegov šarm i plave oči.

Kako važi za smernog i kulturnog mladića, bilo je za očekivati da će Milošu biti neprijatno kada se nađe u centru dešavanja rijalitija u kome učesnici ne biraju sredstva kako bi bili u centru pažnje. Posebne simpatije prema njemu izrazila je Ejmi, koja danima pominje kako je Miloš u potpunosti osvojio.

"Naravno da svakom muškarcu imponuje kada mu devojka tako otvoreno pokaže svoje simpatije. Meni je ona delovala veoma prijatno i iskreno, tako da mi je stvarno sve to simpatično i pozitivno. Ja sam obećao da ću sa njom otići na piće i da ćemo se upoznati, tako da... to je sve što mogu za sada da kažem", rekao nam je potpuno iskreno Miloš.

Međutim, podigla se velika prašina i zbog toga što ga je poljubila Ružica Veljković, pa su gledaoci u određenim momentima pomislili da će pomenuta situacija uneti probleme u njen odnos sa Filipom Đukićem.

"Mislim da mnogi to nisu dobro protumačili. Nije to bilo "ljubljenje", već je iz mog ugla to bio običan poljubac u obraz i ništa više od toga. Niko nema razloga da bude ljubomoran", rekao nam je Vujanović.

(Opera 17)