Foto: Sladjana Stojanovic

Veličanstven doček u Novom Sadu

(VIDEO, FOTO) LUDNICA NA ŠTRANDU: Evo kako su Novosađani dočekali šampione sveta!

Svetske šampione, članove mlade reprezentacije Srbije koji nastupaju ili su nastupali za FK Vojvodina, Novosađani su sinoć dočekali na najlepšoj plaži na Dunavu

Fudbal
> 07:12h

NOVI SAD - Svetske šampione, članove mlade reprezentacije Srbije koji nastupaju ili su nastupali za FK Vojvodina, Novosađani su sinoć dočekali na najlepšoj plaži na Dunavu, novosadskom Štrandu.

Foto: Slađana Stojanović

Program svečanog dočeka počeo je u 20 sati, a u njemu su učestvovali novosadski bendovi "Apsolutno romantično", Zorule i Amajlija, a braća Milinković-Savić, Vanja i Sergej, Srđan Babić, Mijat Gaćinović, Radovan Pankov i pomoćni trener Milan Kosanović, na binu su došli nešto posle 23 sata.

Foto: Slađana Stojanović

Kada su se pojavili, Štrand je "eksplodirao", počeo je veličanstven vatromet, upaljeno je na desetine baklji i gromoglasno se skandiralo "Šampioni, šampioni".

Foto: Slađana Stojanović

Očigledno iznenađeni ogromnim brojem ljudi koji je došao da ih pozdrave, fudbaleri su se kratko obratili i rekli da titula pripada srpskom narodu i da su je zasluženo osvojili na Novom Zelandu.

http://www.youtube.com/watch?v=LEAANi_Eank

Pre mladih fudbalskih reprezentativaca, na binu na centralnom platou Štranda, burno pozdravljeni od prisutnih, izašli su i vaterpolisti reprezentaciji Srbije, koji nastupaju za VK Vojvodina, a koji su juče u Bakuu osvojili zlatnu medalju na prvim evropskim igrama.

Organizatori dočeka u Novom Sadu bili su grad Novi Sad, JKP Gradsko zelenilo i FK Vojvodina.

http://www.youtube.com/watch?v=xWsJK07q2Uo