Opet ignorisala

BLISKI SUSRET: Snežana Dakić streljala pogledom devojku bivšeg muža

Dakićka se s Vladimirom Mikićem i njegovom partnerkom Jovanom nije pozdravila, ali ih je zato sve vreme merkala iza leđa

Stars
> 00:00h

Voditeljka Snežana Dakić od razvoda sa Vladimirom Mikićem baš često na javnim mestima naleće na svog bivšeg supruga i njegovu devojku Jovanu. Tako je bilo i na svečanom uručenju carskog ordena Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je slavnom sportisti uručen za izuzetan doprinos unapređenju odnosa sa Japanom.

Sneki se s bivšim dragim i njegovom sadašnjom partnerkom nije pozdravila, iako je nekoliko puta prošla tik pored para, ali ih je zato merkala ispod oka čim bi se malo odmakla i stala iza njihovih leđa. Kad je mislila da je niko ne gleda, odmeravala je Jovanu od glave do pete. Pored toga što je i ostali svet mogao da primeti šta voditeljki bode oči, njene strele od pogleda ulovio je i Kurirov paparaco. U jednom momentu Dakićka se uhvatila i preko stomaka, kao da ju je nešto preseklo, pa je brže bolje posegla za čašicom da se dozove. Nakon svega se nad celom situacijom malo zamislila i onda je spas potražila u razgovoru sa ostalim zvanicama. A to što joj je živa slika bivšeg muža s devojkom sve vreme bila pred očima voditeljka je nastojala da sakrije tako što je osmehom odavala utisak da je veoma raspoložena. U tome joj je umnogome pomagao i stajling neveste jer je na sebi imala mladalačku belu haljinu poput venčanice. Bilo kako bilo, Snežani se jedno nikako ne može osporiti, a to je da u 46. godini izgledom i dalje može da parira znatno mlađoj suparnici.