Foto: Ps Yt

Željno iščekuje dolazak bebe na svet

PINKOVA ZVEZDA: Voleo bih da mi se ćerka rodi u superfinalu!

Miloš Radovanović otkriva da mu je supruga ušla u deveti mesec i da su za dete odabrali ime Jana

Stars
> 14:12h

Finalista „Pinkovih zvezda“ Miloš Radovanović svakog trena može da postane otac.

Njegova supruga Verica ušla je u deveti mesec i postoji mogućnost da se njihova ćerka rodi u subotu, kada se održava poslednje veče ovog talent šoua. Miloš, koji je otpevao naslovnu numeru za film „Montevideo, bog te video“ „Pukni zoro“, važi za velikog favorita i voleo bi da te večeri, pored titule najboljeg, postane i tata. - Nisam ni osetio da mi je supruga trudna. Ona je kraljica, fenomenalno podnosi sve i najveća mi je podrška tokom takmičenja. Bodri me i daje mi snagu i pomaže u odabiru pesama za sledeću emisiju. Sada je ušla u deveti mesec, a još odlazi na posao svakog dana. Ne mogu da je nateram da sedi kod kuće, ona to ne voli i razumem je, ako njoj ne smeta da radi, ne mogu da se bunim. Inače, čekamo devojčicu i već smo smislili ime - zvaće se Jana - navodi pevač, koji brzo nakon takmičenja planira i crkveno venčanje.

- Nismo se venčali u crkvi. Pre godinu dana obavljeno je samo opštinsko venčanje. Planiramo pred Bogom da se obećamo jedno drugom dva meseca nakon rođenja naše ćerkice. Pozvaćemo prijatelje da uveličaju za nas bitan dan. Tada planiramo i da krstimo Janu, bolje sve da obavimo dok je mala nego kad poraste - iskren je Miloš, koga smo pozvali dok je bio na redovnoj kontroli sa suprugom. Inače, on ima veliku tremu, ne zbog finala muzičkog takmičenja već zbog toga što će prvi put postati otac. Kako nam je objasnio, to mu je trenutno najvažnije.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1132084340140104&set=a.631740356841174.1073741825.100000156471996&type=1&permPage=1