Foto: Profimedia

PRIJATNO!

PROTEINSKI RUČAK: Ovaj obrok nećete zaboraviti

Nabildujte mišiće uz ovu fenomenalnu kombinaciju proteina i aminokiselina.

Žena
> 13:38h

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health SASTOJCI 2 goveđa odreska šaka peršuna šaka origana rukohvat tucane paprike 5 češnja belog luka 1 limun malo maslinovog ulja 6 pelata šaka rukole šaka parmezana PRIPREMA Pre svega napravite marinadu i pomešajte sledeće sastojke: bilje, papriku, polovinu izgnječenog luka i sok od limuna, kao i maslinovo ulje. Ostavite da odstoji preko noći. Kako biste pripremili pelat, isecite ih na pola i pomešajte u činiji sa solju, biberom,uljem i ostatkom luka. Ostavite sa strane. Sada je vreme za grilovanje mesa na visokoj temperaturi, dok ne pocrveni. Isecite meso na šnicle, pa služite s paradajzom, rukolom, parmezanom i prespite preko marinadom. NUTRITIVNA VREDNOST Kalorije 456 (po porciji) Proteini 52 g Ugljeni hidrati 4 g Masti 25 g (8 g zasićenih)

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ: KO JE VAŠ FAVORIT: 20 najbolje obučenih frajera na planeti MH saveti: Vežbe za kamene gornje trbušnjake Kako da pustite savršenu bradu Želite ogromne ruke? Pratite ove savete ANATOMIJA: Saznajte koliko su zaista teški delovi vašeg tela