Foto: Dragana U

Tuga i neverica: Jovana jecala nad bratančevim grobom

SAHRANJEN MALI DUŠAN Matora: Bebo moja, umrećemo bez tebe!

Tomićeva napustila rijaliti „Parovi“ kako bi prisustvovala sahranila dvomesečnog sina brata Nikole, a jedna žena ju je sve vreme pridržavala jer nije mogla da stoji

Stars
> 00:00h

Jovana Tomić Matora juče je napustila „Parove“ kako bi prisustvovala sahrani dvoipomesečnog bratanca Dušana, koji je pre tri dana preminuo zbog srčanih problema. Ona je uplakana stigla iz kuće u Zemunu na groblje Orlovača da se oprosti od bebe koju nije ni videla pošto se rodila po njenom ulasku u rijaliti. Matorino lice bilo je podbulo, a iako je bila pod dejstvom sedativa, nije mogla da se smiri dok je beli kovčeg spuštan u raku. Nju je sve vreme držala jedna žena jer nije mogla da stoji. - Obučena u crno, skrhana bolom, Jovana je zaplakala i pre nego što je prišla kapeli. Čim se pojavila na groblju, njoj je pozlilo. Ona nije prepoznala ljude koji su došli da im izjave saučešće jer je u šoku. Najteže joj je bilo da gleda brata Nikolu i snaju. Kad je krenula povorka, Tomićeva je jedva hodala, pa se oslanjala na jednu ženu - rekao je naš izvor i dodao da je Matoroj još teže bilo kad su se približili grobu. - Sveštenik nije prisustvovao sahrani, ali održan je minut ćutanja. Prvo je Jovanina snaja počela da jeca i doziva svoje dete: „Joj, zašto, bebo moja“, a potom su svi briznuli u plač. Matora je prebledela, noge su joj podrhtavale i umalo se nije onesvestila. Sve vreme je ponavljala: „Bebo, vrati se. Umrećemo bez tebe“ - završava naš izvor. Iako je doživela tešku porodičnu tragediju, Matora je zbog ugovora morala da se vrati u rijaliti, koji se završava u nedelju. Ostali učesnici su uz nju i trude se da joj na bilo koji način olakšaju ove trenutke, mada za nju trenutno utehe nema.

Poslednji pozdrav... Tužna povorka na Orlovači

Matora se izjadala ZBOG BRATANCA UŠLA U RIJALITI Matora se sinoć u suzama obratila uživo tokom nominacija. - Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško. Trenutno sam u rijalitiju, a kod kuće bi mi bilo još teže jer ne bih izlazila iz njegove sobe - rekla je Matora.

Nije izdržala BEBA UMRLA POSLE OPERACIJE Juče se u „Parovima“ pričalo o smrti Matorinog bratanca, a voditeljka Bojana Ristivojević je obavestila ukućane da je mali Dušan umro posle operacije na srcu. - Pre deset dana je bila operacija. Trajala je pet sati i posle tri dana je Matorina majka zvala produkciju i rekla da je beba loše. Nemojte ispitivati Matoru o ovome.