Foto: Stefan Jokić, D

Parovi

ZLATNA TROJKA VODI BITKU ZA PRVO MESTO Maca, Jelena ili Gastoz pobeđuju!

Najveći broj glasova već danima imaju Diskrecija, Golubovićeva i Nenad, pa je sasvim izvesno da će neko od njih poneti titulu najboljeg

Stars
> 00:00h

Nakon četiri meseca svega i svačega večeras se završava rijaliti „Parovi“, a među skandal majstorima najbolji plasman izborili su Senada Nurkić alijas Maca Diskrecija, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz. Njih troje već danima imaju najveći broj glasova koji se za dlaku razlikuju.

Iako je mesecima rediteljka uveliko vodila i donedavno je bilo sasvim izvesno da će po drugi put pobediti u rijalitiju, poslednjih dana joj se Gastoz po broju glasova približio. Da se situacija na tabeli menja iz minuta u minut, dokaz je i Maca, koja je od početka “Parova” bila za petama Golubovićevoj, što se nekoliko dana pred finale promenilo.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE DA GLASATE OVDE.

"Ona je čak bila daleko ispred Nenada, ali ju je on vratolomnom brzinom prestigao i isto tako iz časa u čas dolazi na prvo mesto, pa opet pada. Kao što se i očekivalo glasači su se najviše aktivirali dva dana pred finale, pa juče i danas stiže velika podrška za njih troje sa svih strana. Na momente im se prema broju glasova pridruži i Jovana Tomić, ali brzo padne. Jedno je sigurno, večeras će biti neizvesno do samog kraja i moguća su prava iznenađenja. Skala glasova koja meri na kom se mestu u svakom trenutku nalazi neko od finalista, sve vreme pada i raste. Trenutno su najaktivniji glasači Jelene i Gastoza, dok su Macini malo posustali. Ipak sve može da se promeni čak i u poslednjem satu večerašnjeg glasanja", kaže naš izvor blizak produkciji i dodaje da ubeđenost Zmaja od Šipova da ima veliku podršku van zidina rijalitija nije u skladu sa realnošću.

"Njegovi glasovi su čak ispod Šavijinih, Ružičinih, Požgajevih i Saškinih, što će ga najverovatnije razočarati, jer misli da je neprikosnoven i da ga publika voli" zaključuje naš izvor.

U svakom slučaju ko god da pobedi zasluženo je dobio titulu najboljeg za ovu sezonu jer su svako na svoj način obeleželi ovaj rijaliti. Maca svojom tužnom pričom o prošlosti, Jelena svađama u kojima se branila od napada sa svih strana i Gastoz humorom i borbom za pravdu.

(Alo)