Odmor za pamćenje u Hurgadi!

Uživanje pod palmama na obali mora predstavlja san svih ljubitelja morskih destinacija. Egipatska meka može da se pohvali hotelom „Palm rojal soma bej“, gde se snovi ostvaruju

Stil
> 19:38h

Crveni raj. Peščana kilometarska plaža, koja kao da obavija kompleks „Palm rojal soma beja“, ostavlja goste hotela bez daha, i to na prvi pogled. Bujne palme koje prave debelu hladovinu, koralni grebeni i azurnoplavo more pružaju potpuno uživanje svima koji se odluče da letovanje provedu u jednom od najlepših letovališta na svetu.

U ovoj oazi lepote, pored predivno uređenog vrta, sa bujnom vegetacijom, mostićem i jezerom s vodopadima, gosti hotela mogu da uživaju i u ergeli konja i kamila, teniskim i golf-terenima, ali i mnogim drugim sadržajima kojima kompleks obiluje. U agenciji „Trinity travel“ ističu da je to jedan od onih hotela kojima su izgled, smeštaj i kvalitet usluge prava preporuka za svakog ljubitelja morskih destinacija.

„Palm rojal“ već na samom prilazu odaje utisak odličnog izbora, dok glavni hol hotela definitivno pleni čak i one goste koji u ovu zemlju stignu sa dozom rezerve. Sobe su veoma komforne, s velikim terasama i kupatilom, opremljene su savremenom opremom i klima-uređajem.

Gosti hotela koji imaju uplaćenu uslugu „ol-inkluziv“ mogu da uživaju u brojnim restoranima ala kart. Bazen je ogroman, sa šankom u vodi, besprekorno čist, s mnogo malih vodopada i stena. Svakog dana dobijaju se čisti peškiri za bazen i plažu. Za sve ljubitelje spa-centara ovaj hotel predstavlja pun pogodak, jer poseduje bazen, teretanu, džakuzi, parno kupatilo, saunu i sobe za masažu.

Toplo more i beli pesak, srdačni i nasmejani ljudi i više nego povoljna cena, samo su neki od razloga zbog kojih se turisti već godinama rado odlučuju za ovaj hotel.