Nastavak borbe

SVETI SAVA PONOVO U AKCIJI: Oblepili grad slikama novog narko-dilera iz Lazarevca!

Plakati sa slikom Lazarevčanina Milije V., koga su aktivisti Udruženja „Sveti Sava“ označili kao dilera narkotika, osvanuli su pre nekoliko dana širom te opštine

Društvo
> 15:22h

Aktivisti neformalnog udruženja građana „Sveti Sava“ iz Lazarevca nastavili su svoju akciju i ponovo oblepili čitav grad plakatima slikom Milije V. (33), označivši ga kao višegodišnjeg dilera heroina.

Plakatima sa njegovim likom oblepljen je čitav grad, a kako se saznaje, o slučaju je obaveštena i policija. Ispod fotografije, aktivisti udruženja postavljaju pitanje nadležnim institucijama zašto Milija V. do danas nije uhapšen iako se on „neometano bavi preprodajom heroina punih 18 godina“.

- Nećemo odustati sve dok ne bude uhapšen. Sav heroin koji se u poslednje vreme prodaje u Lazarevcu je njegov. Nedavno je uhapšeno nekoliko njegovih ortaka, zbog čega je prodaju preusmerio u druge gradove. Nakon što smo objavili nejgovo ime i fotografiju dobijali smo pretnje, ali ni to nas neće zaustaviti - poručuju iz Udruženja „Sveti Sava“.

Delovanje i u drugim gradovima

Ohrabreni činjenicom da je država odreagovala na njihov rad, aktivisti se neće zaustaviti na ovoj optužnici, već nameravaju da svoje delovanje prošire i na druge gradove u Srbiji, po kojima dileri narkotika slobodno šetaju.