Foto: Profimedia

HIT OBUĆA ZA 2015. GODINU

(FOTO) NAJTRAŽENIJE CIPELE: Salonke Sandre Bulok za kojima se okreće ceo Holivud

Slavna glumica Sandra Bulok oduševila je čitav svet simpatičnim žutim salonkama inspirisanim Minionima, malim žutim stvorenjima iz crtanog filma "Despicable me" koji sada imaju i sopstveno ostvarenje na bioskopskom platnu...

Žena
> 00:00h

Sandra Bulok je na premijeru "Minion"-a 27. juna 2015. godine u Los Anđelesu nosila specijalno dizajnirane Rupert Senderson cipele. One su žute, kao i maleni Minioni; napred na špicu imaju jedno oko a blizu štikle duge trepavice.

Crtani junaci su inspirisali čitavu kolekciju od 10 pari i sve sa autogramom Sandre Bulok. One će biti na aukciji "CharityBuzz" od 1. jula, a prikupljeni novac biće dodeljen organizaciji "Art + Practice" za male umetnike trenutno smeštene u domovima za usvajanje širom Los Anđelesa.

Sandra je crnu, gotovo bajkovitu haljinu sa žutom crtom sjajno uklopila uz ove neobične salonke. Nosila je naočare za sunce i pustila kosu ravno da pada preko ramena. Nasmejana glumica upotpunila je čitav stajling crnom "klač" torbicom i suptilnim minđušama.

Izvor: Lisa Sa sajta Lisa.rs pročitajte i: Kako da cipele uvek lepo mirišu: 7 efikasnih saveta Modni trenutak: Sandra Bulok u smaragdnoj toaleti Sandra Bulok, broj 1 u svetu šoubiznisa Modni trenutak: Sandra Bulok u čipkastom miniću Sandra Bulok: Kako sam prevazišla sebe