Foto: Fonet

Gol posvećen saigraču

(FOTO) GOL I SUZE ZA GOGIĆA: Kinezi se na dirljiv način oprostili od tragično nastradalog Srbina

Prilikom postizanja pogotka fudbaleri su otrčali do ivice terena gde su podigli Gogićev dres sa brojem osam

Fudbal
> 00:00h

Fudbaleri kineske ekipe Ćingdao na dirljiv način oprostili su se od tragično nastradalog srpskog fudbalera Gorana Gogića (29).

Bivši fudbaler Crvene zvezde iznenada je preminuo u četvrtak uveče. Gogić je odjednom izgubio svest u autobusu posle treninga, hitno je prevezen u bolnicu, ali nažalost lekari su u 22:25 mogli samo da konstatuju smrt.

Iako ih je tragedija pogodila, fudbaleri Ćingdaoa morali su da odigraju meč protiv Hunana. Utakmica je završena rezultatom 1:1, a prilikom postizanja pogotka fudbaleri su otrčali do ivice terena gde su podigli Gogićev dres sa brojem osam, podigli ga i sa suzama u očima uprli pogled ka nebu.

Gogić je rođen 24. aprila 1986. godine u Vrbasu. Tokom karijere igrao je za Jedinstvo iz Uba, Čukarički, Napredak iz Kruševca, Javor, Jagodinu i Crvenu zvezdu odakle je otišao u Kinu.

Gogić, koji je igrao u veznom redu, je u avgustu 2013. godine došao iz Jagodine u Zvezdu, a za crveno-bele je odigrao 30 utakmica, u sezoni kada je Zvezda na čelu sa Slavišom Stojanovićem na mestu trenera, osvojila šampionsku titulu. Jedini gol za crveno-bele postigao je na meču sa Slobodom Point.