Foto: Printscreen Yt

Pljuštali šamari

(VIDEO) MAKLJAŽA U DŽAMIJI NA BOSANSKI NAČIN: Imami se skinuli goli do pasa, šamarali, pa potukli!

Svađa je počela odmah na početku skupštine i ubrzo se pretvorila u tuču

Planeta
> 00:00h

VELIKA KLADUŠA – Dvojica imama u Gradskoj džamiji Velika Kladuša na očigled prisutnih na redovnoj skupštini su odlučili da svoje nesporazume umesto rečima raščiste pesnicama.

Incident se dogodio se u nedelju 12.jula na 6. redovnoj izveštajnoj skupštini. Na dnevnom redu su se nalazile dve tačke dnenvog reda: izbor predsedavajućeg Skupštine i njegovog zamenika do naredne sednice i izveštaj o radu.

Svađa je počela kad je otvorena prva tačka dnevnog reda (Foto: Printscreen YouTube)

Atmosfera se usijala kada je otvorena prva tačka dnevnog reda - izbor predsedavajućeg Skupštine i njegovog zamenika za jednogodišnji period.

Beganović se izdrao na druge imame, skinuo majicu i počeo da se istresa na Melkiću (Foto: Printscreen YouTube)

Stvari su kod glasanja izmakle kontroli. Polovina od 58 delegata bila je za jednog kandidata, a druga polovina za drugog. Pošto nijedan kandidat nije osvojio većinu, vođenje skupštine nastavio je Enver Melkić, koji je omogućio ef. Osmanu Đogiću, članu Izvršnogodbora MIZ da se obrati prisutnima.

Nastavili su da se gušaju po džamiji (Foto: Printscreen YouTube)

I tada je počela tuča. Imami Arif ef. Erdić (džemat Gornja Vidovska) i Izudin ef. Hilić (Todorovska Slapnica) fizički nasrću na ef. Đogića. A onda je na scenu stupio Selvedin ef. Beganović koji se prodrao na ostale imame, skinuo košulju, i ošamario Envera Melkića.

http://www.youtube.com/watch?v=zJnx26Xsc3s
(Kip.ba, Fokus.ba)