Pokupila najbolje

NAJLEPŠA NASLEDNICA: Da li znate čija je ona ćerka?

Glumica, manekenka i pevačica, Zoi Kravic se odlično snalazi u svetu šoubiznisa. Zvezda filmova "No Reservations" i "The Brave One" 2007. godine je istupila na javnu scenu

Pop kultura
> 00:00h

Kad pogledate ovu devojku, nije vam teško da zaključite čija je ćerka. Zoi Kravic (27) je od roditelja muzičara Lenija Kravica i glumice Lize Bonet nasledila ono najlepše.

Glumica, manekenka i pevačica, Zoe Kravic se odlično snalazi u svetu šoubiznisa. Zvezda filmova "No Reservations" i "The Brave One" 2007. godine je istupila na javnu scenu.

Zoe smo mogli da gledamo i u serijama "Californication" i "After Earth", ali i u modnim kampanjama dizajnera Vera Vang i Aleksandra Vanga.

Mama Lisa Bonet, koja je sa Lenijem Kravicem u braku bila od 1987. do 1993. godine, može da bude ponosna na talenat svoje naslednice.

Otac Leni Kravic sigurno sa zadovoljstvom sluša njene albume "Calm Down" i "Lolawolf". Harizmatična Zoi je u centar medijske pažnje dolazila i zbog svojih ljubavnih veza sa glumcima Majklom Fasbenderom i Penom Bedžlijem.