Foto: Damir Dervišagić, Printskrin/Parovi.org

Odrešio kesu

SKANDAL SA STARELTOM GA KOŠTA 8.000 €: Evo kako se Lečić vadi kod žene zbog Atine Ferari!

Da bi sačuvao brak sa voditeljkom Ninom Radulović Lečić (29), glumac je rešio da je iznenadi odmorom daleko od Srbije, na koji je poveo i sina Lava, ali i taštu Goricu

Stars
> 11:02h

Branislav Lečić (59) i dalje se iskupljuje pošto je u javnosti osvanula fotografija na kojoj mu vašarska plesačica Atina Ferari (22) sedi u krilu. Da bi sačuvao brak sa voditeljkom Ninom Radulović Lečić (29), glumac je rešio da je iznenadi odmorom daleko od Srbije, na koji je poveo i sina Lava, ali i taštu Goricu!

On je odrešio kesu - odlučio se za odmor u jednom luksuznom hotelu u Antaliji, u kome aranžman od dve nedelje za jednu osobu košta skoro 2.000 evra, te je za letovanje za njih četvoro ukupno izdvojio skoro 8.000 evra.

Nina je pred put u Tursku priznala da je teško podnela to što joj je suprug bio u društvu ozloglašene starlete.

"Dotična gospođica me uopšte ne zanima", rekla nam je voditeljka, koja se na Fejsbuku pohvalila putovanjem tako što je fotografisala sve pasoše na gomili.

"Ode Bajazit u Tursku nazad", napisao je na svom profilu aludirajući na ulogu koju je tumačio u filmu „Boj na Kosovu“.

Leka se nije javljao na telefon, ali zato jeste Atina, uvređena što je glumac rekao da je čak ne poznaje: "Ninu ne poznajem, niti me zanima šta ona priča"!

"A koliko dobro poznajem i šta znam o Leki - ne bih da pričam, jer njemu očigledno ne prija da ga povezuju sa osobom sklonom skandalima kao što sam ja. Njegov odbrambeni mehanizam ga navodi da kaže da se ne poznajemo i to je sasvim u redu. Neka ostane na tome", rekla je starleta.

Foto: Damir Dervišagić