Foto: Jutjub

Velika greška

(VIDEO) HTEO JE DA PREBIJE MOTOCIKLISTU: Vrlo brzo je požalio zbog svoje naravi

Vozač automobila naglo je izašao iz svog vozila i odmah počeo da napada moticiklistu, unoseći mu se u lice i pokušavajući da ga udari šakom

Ludi svet
> 12:26h

Snimak objavljen na Jutjubu pokazuje poprilično drugačiju sliku motociklista od one koju (često neopravdano) ima većina ljudi, koji ih doživljavaju kao osobe koje su sklone incidentima i kratkog su fitilja. Kamera na kacigi motocikliste snimila je ovaj incident, a sve se deseilo u Arizoni. Motociklistu i njegovu prijateljicu napao je vrlo ljut čovek, koji je iza njih vozio u automobilu. Razlog njegovog besnog ispada nije poznat, ali snimak je nastao kad su stajali na semaforu. Vozač automobila naglo je izašao iz svog vozila i odmah počeo da napada moticiklistu, unoseći mu se u lice i pokušavajući da ga udari šakom.

Međutim, napad nije dugo trajao, motociklista je preuzeo stvar u svoje ruke i oborio je napasnika na zemlju, držeći mu ruke i pritisnuvši ga o tlo dok nije došla pomoć. Uz objavljen video na Jujtjubu, autor je napisao i sledeće: “Vozač automobila je očigledno slomio zglob kad je pao na zemlju, zbog čega sam rekao da ne trebaju da ga vode u pritvor. Protiv njega će biti podignuto više optužbi, uključujući ugrožavanje, pretnje i napad. I ja i policajci s kojima sam razgovarao verujemo da je bio pod uticajem nečega. Datum suđenja uskoro će biti objavljen”.

(Unilad)