Foto: Fight Site

Merion Reno priznala

(VIDEO) PRIČA HRABRE UČITELJICE: Postala UFC zver u 38. godini da bi sinu obezbedila bolju budućnost

Merion je prvo počela da trenira boks, a onda je iz godine u godinu prelazila iz kategorije u kategoriju da bi stigla do UFC

Ostali sportovi
> 02:20h

LAS VEGAS - Amerikanka Merion Reno priznala je da je priključila Ultimajt fajtu tek u 32. godini. Merion ima 38 godina, a ranije je bila učiteljica. Ona se nalazi na dve borbe od napada na UFC titulu u bantam kategoriji.

http://www.youtube.com/watch?v=QxC3hHSH8x4
"Pre šest godina jedva sam sastavljala kraj s krajem. Živela sam od meseca do meseca. Iako sam bila učiteljica, život mi nije bio lak. Nije bilo lako kada jedva preživljaš, bez sigurne budućnosti. Mrzela sam to. Mrzela sam takav način života i želela sam da osiguram nešto bolje za mog sina", rekla je ona. Marion je priznala da je inspiraciju dobila 2008. kada je gledala borbu Đine Karano. Ona je prvo počela da trenira boks, a onda je iz godine u godinu prelazila iz kategorije u kategoriju da bi stigla do UFC.
http://www.youtube.com/watch?v=MmL3CqhUsGU
"Gledam devojčice od sedam ili osam godina kako već treniraju i smatram da bi bila prava zvera da sam ranije krenula sa ovim. Međutim, pojavila sam se u vreme kada se ovaj sport najviše razvija i sada je sve u redu", navela je ona, koja već ima nadimak "zver"