Da li je ovaj čovek normalan?

SKANDALOZNO PONAŠANJE GEORGIJEVA: Bivši fudbaler Zvezde uništavao Koloseum!

Potpisivao se novčićem Italijani ogorčeni na Bugarina Blaga Georgijeva, koga su karabinjeri uhvatili kako skrnavi jednu od najčuvenijih svetskih građevina i napisali mu kaznu od 300 evra

Fudbal
> 00:00h

Šokantna vest dolazi sa Apenina! Bugarin Blago Georgijev, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, uhapšen je tokom pokušaja uništavanja čuvenog rimskog Koloseuma! Naime, prvotimac ruskog Rubina boravio je s verenicom na odmoru u Rimu. Nezaobilazna destinacija za sve turiste u Večnom gradu je Koloseum. Poznati fudbaler je tokom obilaska ovog impozantnog zdanja izvadio novčić i počeo da ispisuje inicijale?!

Karabinjeri u akciji Ubrzo su karabinjeri to primetili i uhapsili izgrednika. Konfiskovan mu je metalni novčić (rublja)kojim je izvršio krivično delo, a protiv njega je podneta prijava. Bugarin je optužen za vandalizam i uništavanje spomenika od istorijskog značaja! Očekuje ga novčana kazna od minimum 300 evra, a zakonom je predviđena i zatvorska kazna od šest meseci do godinu dana. Jadno opravdanje Obrazloženje fudbalera koji je u karijeri nosio i dres Crvene zvezde bilo je potpuno neuverljivo. - Video sam da postoje i drugi natpisi, pa sam pomislio da je do dozvoljeno - pravdao se Georgijev policajcima. Javnost na „čizmi“ ostala je u potpunom šoku. - Živimo u vremenu u kom ima mnogo budala. Poklonite Georgijevu knjigu o Koloseumu. Verovatno ne zna, ali tu je snimljen film „Gladijator“ i to je jedno od svetskih čuda - stoji u komentaru naslovljenom „Najgori autogol“ u uglednom listu Korijere delo sport. Posle ovog ispada fudbalera, uprava Koloseuma odlučila je da na više mesta postavi tabele sa obaveštenjem da je zabranjeno pisanje i uništavanje zidina. Pametnom nepotrebno, ali kao što Italijani kažu: živimo u vremenu u kom ima mnogo budala.

Odala ga devojka GEORGIJEV UHVAĆEN U LAŽI! Atanas Lazarov, osoba zadužena za odnose Georgijeva s medijima, pošteno se nalagala. - To što se stavlja na teret Blagu je laž i prevara. Ljudi, on je prethodnih dana bio u Moskvi. Italijani su ga pomešili s nekom drugom osobom koja se isto zove i preziva - glasio je demanti koji je samo nasmejao bugarsku javnost. Naime, na Instagram profilu Esmer Omerove, fudbalerove verenice, postavljen je snimak na kom ona i Georgijev pevaju, a tu je i mnogo fotografija iz Rima.