Foto: Facebook

Zapušila usta nevernim Tomama

(FOTO) PREPOLOVILA KILAŽU ZA 11 MESECI: Njen stomak je pokazao svima kolika je cena uspeha

Neki su sumnjali da je Simona Pretsčerer smršala više od 80 kilograma, ali ona im je kao dokaz priložila fotografiju svog stomaka

Žena
> 00:00h

Simona Pretsčerer (24) je bukvalno prepolovila svoju kilažu za 11 meseci, pošto je odlučila da promeni svoj život jer su joj i najlakši zadaci po kući postali napor.

Svoju transformaciju je pokazala na Fejsbuku gde je na kraju šokirala ljude fotografijama svog stomaka koji je zapravo naborana koža preostala kada je salo nestalo. Ona sada skuplja 20.000 dolara kako bi plastičnom operacijom odstranila višak kože.

"Ranije sam uvek koristila izgovore tipa 'previše sam zauzeta da vežbami hranim se zdravo' ali zapravo sam bila lenja i nespremna", napisala je Simona na Fejsbuku.

Tako je Simona počela da ustaje svako jutro u 5 kako bi vežbala, a veliki napor koji je uložila se isplatio. Sa 169 smršala je do 85 kilograma, a razlog za to nije bio zdravstvene prirode već činjenica da joj je veliki napor bio i zadatak izbacivanja đubreta. Ona priznaje da je do tada jela grickalice, čokolade i pila je alkohol.

Simona je dokumentovala svoj napredak u mršavljenju i fotografije kačila na Fejsbuk, a posebno se obradovala kada je uspela da prepolovi težinu. Međutim, počeli su da se javljaju skeptici koji su posumnjali u njen uspeh inazivali je "lažovom".

Da bi im svima zapušila usta Simona je postavila fotografije koje pokazuju i kako izgleda njen stomak, tačnije koža presotala na stomaku posle gubitka sala.

"Nije mi jasno zašto me je svaki komentar o tome da sam lažov i prevaran naterao da plačem mnogo više nego što bi trebalo. Zbog toga sam satima plakala i razmišljala da li da podelim moju priču sa drugima, pa sam objavila fotografije koje pokazuju najtežu stvar koju sam ikada uradila u životu", požalila se Simona koja trenutno skuplja novac za uklanjanje viška kože posle mršavljenja. Sakupila je 2.000 od ukupno 20.000 koliko joj je potrebno za operaciju.