ZLATNA DEVOJKA

PRVA MEDALJA S NOVIM PREZIMENOM: Zovite me Ivana Maksimović Anđušić

Posle tajnog venčanja srpska strelkinja istakla da joj mnogo znači što je s njom na EP bio suprug, košarkaš Danilo Anđušić

Ostali sportovi
> 00:00h

Srpska, a zlatna. Ivana je osvojila prvu medalju s novim prezimenom - Maksimović Anđušić! Srpska strelkinja srećna je što se samo mesec dana nakon venčanja okitila novim odličjem, a za Kurir je priznala da joj je mnogo značilo što je s njom na Evropskom prvenstvu u Mariboru bio suprug, košarkaš Danilo Anđušić.

- Moj otac Goran mi je rekao da mu je u karijeri mnogo značilo kad je kompletirao život i da su tada i rezultati počeli da dolaze. Čini mi se da i meni to dešava. Moj Danilo, kao i porodica, bio je na tribinima i davao mi veliku podršku tokom finala. Stvarno sam srećna i mnogo mi znači da bude pored mene na ovim takmičenjima. Jednostavno, mogu za sebe da kažem da sam ispunjena žena - počela je razgovor Ivana. Na pitanje kako sada da je predstavljamo, Ivana Maksimović ili Ivana Maksimović Anđušić, srpska lepotica je s osmehom kao iz topa odgovorila:

- Ivana Maksimović Anđušić! Naša strelkinja srećna je što je napokon uspela da stigne do zlata i ovo joj mnogo znači u nastavku karijere.

- Ostvarila sam san koji sanjam već duži niz godina. Veliki dan za mene, jer sam do sada osvojila dosta srebrnih medalja, a sada i prvo zlato. Dobila sam na samopouzdanju i verujem da će ovakvih rezultata u budućnosti biti još mnogo. Samo finale bilo je izuzetno teško, bila je jaka konkurencija, a pritom je i u dvorani bilo izuzetno sparno. Dala sam i poslednji atom snage kako bih stigla do zlata i na kraju sam uspela, što mu mnogo znači. Ovo zlato još više dobija na značaju zbog činjenice da je ovo jedno od poslednji takmičenja u sezoni. Ivana Maksimović Anđušić na kraju je priznala je da je bila pod velikim pritiskom u finalnoj seriji. - Puls mi je bio 300, osećala sam veliki pritisak, ali šansu koja mi se ukazala iskoristio sam na najbolji način - zaključila je srpska strelkinja.

Uvek uz Ivanu DANILO: MOJA ŽENA JE EVROPSKI ŠAMPION Danilo Anđušić nije krio zadovoljstvo što je njegova supruga stigla do zlatne medalje u Mariboru. - Evropski šampion! Ovo samo moja žena može - napisao je na Tviteru srpski košarkaš.

Olimpijske igre 2016. NAPAD NA RIO Ivana Maksimović Anđušić veruje da je ovo dobra uvertira za Olimpijske igre u Riju. - Idemo korak po korak, ali ovaj rezultat daje mi samopouzdanje da mogu do najviših rezultata - istakla je Ivana Maksimović Anđušić.