Foto: Printscreen Youtube

Nije dete za svakoga!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MAJKA IZ PAKLA: Prvo je stavila sina u veš mašinu, a sada gledamo kako ga baca!

Kortni baca svog dvogodišnjeg sina koji pati od Daunovog sindroma sa visine svojih ramena i to tako da se čini kao da će se detetu slomiti vrat.

Planeta
> 21:04h

Kortni Stjuart (21) je žena koja je izazvala veliki bes internet zajednice jer je postavila na Fejsbuk fotografiju svog sina u veš mašini, a sada se pojavio snimak na kome se vidi kako dete, koje pati od Daunovog sindroma, baca i "maltretira" u trambolina dvorcu na naduvavanje.

Na snimku se vidi kako Kortni baca svog dvogodišnjeg sina sa visine svojih ramena i to tako da se čini kao da će se detetu slomiti vrat. Tom prilikom dete je odskočilo skoro pola metra u vazduh. Mališan zatim pokušava da pobegne od "razigrane majke", ali ga ona hvata za nogu i povlači nazad na centar i skače oko njega.

Video je napravila druga majka koja je bila prisutna i potresena ponašanjem Kortni, a postavila je snimak na internet pošto je njena fotografija sina u veš mašini izazvala veliku buru na društvenim mrežama.

Kortni je objasnila da je slučaj "veš mašina" zapravo samo šala. Naime, mališan se sam popeo i ušao u nju jer je opsednut ovom spravom, a da je ona okačila fotku na internet kao šalu.

Foto: Facebook