Foto: Dragan Kadić

Krstarenje Jadranom

ŽIVOJINOVIĆ SLAVIO 52. ROĐENDAN: Brena Bobi tamburaše, a on njoj ceo avion!

Pevačica se potrudila da suprugu priredi iznenađenje, iako je on to apsolvirao kad je najvećoj zvezdi Jugoslavije još pre više od dve decenije osvojio srce

Stars
> 00:00h

Lepa Brena organizovala je žurku iznenađenja za svog supruga Slobodana Bobu Živojinovića povodom njegovog 52. rođendana. Popularni par trenutno boravi na odmoru u Hrvatskoj, krstareći svojim brodom dugačkim 19 metara po Jadranu u društvu prijatelja i sinova Stefana i Viktora. Brena je rođendansku zabavu organizovala na Brionima, gde im se na zabavi pridružio i naš proslavljeni glumac Rade Šerbedžija i njegova ćerka Lucija, pored Sonje i Ace Lukasa, koji su standardno u društvu Živojinovića. Prebrodili sve krize Slavlje je uz dobro vino, ribu i tamburaše potrajalo do ranih jutarnjih sati, a Brena je veselje slikom dočarala i fanovima koji je prate na Tviteru. O pevačici koja s teniserom ima stabilan brak, koji odoleva svim iskušenjima više od dve decenije, njen suprug je nedavno u emisiji na Grand televiziji ispričao interesantan detalj. Naime, kad su tek počeli da se zabavljaju, par je zbog obostrane slave bio zapao u krizu, a Boba je da ne bi raskinuli i kako bi osvojio srce tad najveće zvezde u Jugoslaviji zakupio avion samo za njih dvoje. - Teško nam je bilo u početku. Breni sam uoči jednog dočeka Nove godine rekao: „Prekidamo ili ideš sa mnom na putovanje.“ Proveli smo divnih 15 dana. Leteli smo iz Čikaga za San Francisko, a posle za Brizbejn. Bili smo sami u avionu - otkrio je Živojinović voditeljki Vesni Milanović u emisiji „Iz profila“. Boba Živojinović je tada otkrio i da ne bi ni upoznao svoju sadašnju ženu nakon premijere filma „Hajde da se volimo“ da nije bilo Velimira Bate Živojinovića. Bata kumovao - Bata me je zapazio i ponudio se da mi pomogne da upoznam Brenu. Kad me je prvi put videla, samo je rekla: „Gde si bio sve ove godine“ - otkrio je nekada najbolji teniser u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Jubilej PROSLAVILA I 25 GODINA OD KONCERTA U SOFIJI Lepa Brena imala je juče dvostruki razlog za slavlje. Dan posle rođendana njenog muža navšilo se i 25 godina od koncerta na stadionu Vasil Levski u Sofiji. Pevačica i njen bend Slatki greh nastupili su tada pred više od 100.000 posetilaca, što posle nikom nije pošlo na za rukom. Brena je na scenu izašla iz helikoptera.