Foto: Profimedija

Doživela majčinu sudbinu

(FOTO) TUŽNA PRIČA ĆERKE VITNI HJUSTON: Bobi Kristina je samo htela da bude u maminom zagrljaju!

Kristina je rođena je 1993. godine u braku Bobija Brauna i Vitni Hjuston, sa 16 je sa mamom išla na odvikavanje od kreka, da bi se posle mamine smrti udala za brata

Pop kultura
> 00:00h

Kristina Bobi Braun izgubila je bitku posle šest meseci provedenih u komi. Ćerka pokojne pevačice Vitni Hjuston i pevača Bobi Brauna preminula je u 22. godini.

Kristina je rođena je 1993. godine u braku Bobija Brauna i Vitni Hjuston. Od početka njen život nije bio med i mlek. Braun je često tukao i maltretirao Vitni, a pevačica je uz njega počela da se drogira, vremenom se navukavši na krek. Dete koje odrasta uz ovakve roditelje u startu je osuđeno na probleme.

Bobi Kristina i otac Bobi Braun 1994.

Bobi je vrlo rano posegnula za opijatima. Ona je sa zajedno sa svojom majkom bila u centru za rehabilitaciju 2009. godine. Bobi Kristina je tada imala samo 16 godina.

Porodica na okupu 1998.

Godinu dana ranije, kada su se njeni roditelji i zakonski rastali, Bobi je dodeljena majci na staranje. Samo nedelju dana pred smrt majke 2012. godine, Bobi je slikana kako u jednom klubu puši marihuanu i šmrče kokain.

Njen bivši dečko je rekao za jedan magazin: "Navučena je na kokain. Pokušao sam da je zaustavim, ali sve što mi je rekla je bilo: “Hoću da budem kao moja majka".

Mama i ćerka

Bobi Kristina se posle mamine smrti udala za Nika Gordona kojeg je njena pokojna majka odgajala kao vlastitog sina od njegove 12. godine. Nik je živeo s njom i njenom majkom dok je bila živa, a u njihovu porodicu došao je slučajno, nakon što mu je otac završio u zatvoru, a majka nije mogla da se brine o njemu. Pevačica ga nikada nije službeno usvojila, ipak njihova veza šokirala je njenu porodicu, a naročito baku Krisi koja je izjavila da to smatra incestom.

Kristinu Braun 31. decembra pronašao je suprug u kadi i odmah joj pružili prvu pomoć, saopštila je policija. Bobi Kristina je odmah stavljena na aparate i od nesreće se nije budila.

Podsetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi pre tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružnog mrtvozornika Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posledice srčane bolesti i upotrebe kokaina.