Foto: Printskrin Instagram

Ljubav sve jača

(FOTO) Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć!

Igor Kojić sinoć je sa svojom izabranicom i najbližim prijateljima započeo slavlje povodom svog 28. rođendana, a fotografije sa proslave već su dospele na društvene mreže

Stars
> 16:40h

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs Među njima se našla i ona koju do sada nismo imali prilike da vidimo, a na kojoj Igor sa svojom izabranicom Severinom razmenjuje poljupce. - Couple and singles! Srećan rođendaaaan! - napisao je prijatelj poznatog para, kreator Marko Mitanovski, koji je fotografiju putem svog Instagram profila podelio sa javnošću.

Inače, pored toga što je svog dragog iznenadila originalnom rođendanskom čestitkom koja ga je ostavila bez teksta, Severina je Igoru rođendan čestitala i zanimljivom fotografijom putem Instagrama, uz koju je dodala i romantične stihove iz svoje pesme. - Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rođendan, ljubavi moja! - napisala je Seve uz objavljenu fotografiju.

Sa sajta Story.rs pročitajte još:

Severina Vučković i Igor Kojić: Aleksandar će biti na venčanju Severina čestitala Igoru 28. rođendan na bilbordu! (FOTO) Severina podelila fotografiju sa Igorom i sinom, pogledajte kako su fanovi reagovali! (FOTO) Severina i Igor: Ludi noćni provod! (FOTO)