Foto: Dragan Kadić, Printskrin/Youtube

Znaju kako je njima bilo na početku

EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zdravko Čolić i njegov organizator pomažu Amelu Ćuriću!

Za njegov koncert se uvek traži karta više, a sada želimo da pomognemo i mladim nadama, govori Fantom

Stars
> 00:00h

Zdravko Čolić je za 12. septembar zakazao veliki koncert u Lincu. Sa njim na bini naći će se i mlada nada bosanskohercegovačke muzičke scene, Amel Ćurić.

Oni će nastupati u TipsAreni, drugoj najvećoj dvorani u Austriji, a to je samo jedan od nastupa velemajstora Zdravka Čolića u sklopu njegove turneje "Vatra i barut".

Organizator ovog spektakla Fikret Vukalić Fantom kaže da je zadovoljan dosadašnjom prodajom karata koje se mogu kupiti iz cele Evrope, ali i da to nije ništa neuobičajeno kada je u pitanju zvezda kao što je Zdravko.

Fikret Vukalić Fantom, Foto: Printskrin/Youtube

"Za njega se uvek traži karta više i uvek vlada odlično interesovanje", rekao je Fanton, a onda otkrio i zašto je baš mladog Amela izabrao za gosta ovog koncerta.

"Oduvek sam želeo da pomažem amaterima i mladima jer su oni željni karijere i uspeha. Vrlo su talentovani a bitno im je da ih neko usmeri samo. Kada sam prvi put čuo Amela pomislio sam "Bože oprosti, evo ga moj Čola", a onda sam došao u situaciju da mu pomognem. On mnogo voli da peva Čoline pesme, a svaki pevač jednog dana treba da ima zamenu. Nadam se da će baš on biti Zdravkov jer zaslužuje."

Amel ga je vratio na početak saradnje sa Zdravkom Čolićem a on je odlučio da mu pomogne i usmeri ga na pravi put.

"Kada sam pozvao Ćurića priznao mi je da ovo nije mogao ni da sanja. Pevao je toliko Zdravkovih pesama a sada ima priliku da se druži i sarađuje sa njim", govori nam Fantom.