Foto: Jutjub

Ne biste ga prepoznali

(VIDEO) SEĆATE LI SE DEČAKA IZ FILMA KARATE KID? Nećete verovati kako danas izgleda!

Iako ima 53. godine Ralf danas odlično izgleda. Oženjen je sa Filirs Fiero sa kojom u braku 26 godina. Sa Filis ga je upoznala njegova baka kada je on imao samo 15 godina. Imaju dvoje dece

Pop kultura
> 00:00h

Čak i ako imate manje od 15 godina, verujemo da ste odgledali filmove o Karate Kidu. Ralf Maćio glumio je tada preslatkog mladića Danijela Larusa.

foto: Profimedia

Prvi deo Karate Kida snimljen je 1984. godine, kada je Ralf imao 23. godine. Posle drugog i trećeg dela nastavio je da se bavi glumom, ali više nikada nije ponovio uspeh koji je postigao ulogom Danijela.

Mogli ste da ga vidite u nekim epizodama serija “Ružna Beti”, “Kako sam upoznao vašu majku”, ali i u šou programu “Dancing with the Stars” i u filmu “Hičkok” sa Entonijem Hopkinsom, Helen Miren i Džesikom Biel.

foto: Profimedia

Iako ima 53. godine Ralf danas odlično izgleda. Oženjen je sa Filirs Fiero sa kojom u braku 26 godina. Sa Filis ga je upoznala njegova baka kada je on imao samo 15 godina. Imaju dvoje dece.

foto: Profimedia

Ako se pitate šta je bilo sa legendarnim učiteljem karatea iz filma, gospodinom Mijagijem, glumac Pat Morita je preminuo još 2005. godine, pošto su mu otkazali bubrezi.

foto: Jutjub

(Novi.ba / Profimedia)