Foto: Nemanja Pančić

Promena trase zbog radova

ŽELEZNICA: Danas izmena vozova na pruzi Beograd - Velika Plana

Deo pruge između stanica Veliko Orašje i Velika Plana biće zatvoren zbog izvođenja radova Puteva Srbije

Srbija
> 00:00h

BEOGRAD - Železnice Srbije će danas, od 10 do 16 časova, izmeniti režim saobraćaja dva lokalna putnička voza na pruzi Beograd - Rakovica - Mala Krsna - Velika Plana, najavile su Železnice Srbije.

Deo pruge između stanica Veliko Orašje i Velika Plana biće zatvoren zbog izvođenja radova Puteva Srbije.

Voz iz Lapova u 10. 20 sati za Smederevo, saobraćaće od Velikog Orašja u 10.58 sati, a izostaće iz saobraćaja od Lapova do Velikog Orašja.

Lokalni putnički voz koji iz Smedereva polazi u 14.30 sati za Lapovo, do Velikog Orašja saobraćaće redovno , dok će na relaciji Veliko Orašje - Lapovo saobraćati sa 20 minuta zakašnjenja.

Ostali vozovi na relaciji Beograd - Mala Krsna - Velika Plana -Beograd saobraćati po reduu vožnje i izmenama koje su i dalje na snazi, navedeno je u saopštenju.

Od danas ponovo osam vozova na liniji Beograd-Zrenjanin

Na pruzi Beograd Dunav - Pančevo Glavna - Zrenjanin, od danas će ponovo biti uključeno u saobraćaj osam vozova, saopštile su Železnice Srbije.

Od danas saobraćaju vozovi koji po redu vožnje polaze iz Zrenjanina u 3:15 sati za Debeljaču, u 6:45 za Beograd Dunav stanicu, u 14:25 sati i u 20:35 za Pančevo Glavnu stanicu.

Redovno će, od danas, saobraćati i vozovi koji polaze iz Debeljače u 4:55 sati i iz Beograd Dunav stanice u 10:18 sati za Zrenjanin, kao i iz Pančevo Glavne stanice u 18:06 sati i 23:00 za Zrenjanin.