Foto: Printscreen

Svi gledaju kultnu seriju

POMAMA ZA KASANDROM: Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o novim epizodama!

Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o tome šta će se dogoditi u sledećoj epizodi, tuguju nad Kasandrinom tužnom sudbinom, ali na samo njima specifičan način

Pop kultura
> 00:00h

Kultna serija Kasandra, koja se nakon dvadeset godina od svog prvog emitovanja ponovo na programu, od prvog dana prikazivanje izazvala je buru reakcija.

Mnogi mediji su pisali o povratku ove serije u Srbiju, društvene mreže preplavljenje su grupama i predlozima da se Koraima Tores, glumica koja tumači lik Kasandre, pojavi ponovo u našoj prestonici, a poslednju reakciju na emitovanje Kasandre, duhovoto su predstavili momci iz “Državnog posla”.

Čvarkov, Torbica i Boškić raspravljaju o tome šta će se dogoditi u sledećoj epizodi, tuguju nad Kasandrinom tužnom sudbinom, ali na samo njima specifičan način.

Šta se sve dešava posle 20 godina kad cirkus ponovo dolazi u Karakas... Otkriva nam ova telenovela. Ovo je samo zaplet, a svi vi koji se ne sećate ili želite da se podsetite, serija se prikazuje na "Mojoj TV“ od 15 časova i u repriznim terminima od 22:00 i 11:00 (sutradan).

http://www.youtube.com/watch?v=dE7EZdvXYH8

(mojatv.rs)