Foto: Facebook

Pretio ženi da će se pokajati

STRAVIČAN ZLOČIN ZBOG RAZVODA: Ubio trogodišnju ćerku pa sebe!

Mišanović je navodno jednom prilikom svojoj supruzi i zapretio da će “za celi život zažaliti” zato što ga je napustila, ali niko nije mogao ni da nasluti da će epilog, biti ovako tragičan

Crna Hronika
> 00:00h

Iz vatrenog oružja, Goran Mišanović (29) iz Modriče ubio je svoju trogodišnju ćerku, nakon čega je izvršio samoubistvo. Policijski izvori su potvrdili ove navode, nakon što su tela muškarca i devojčice pronađena danas u Mišanovićevoj kući, u Ulici Meše Selimovića, u naselju Modriča dva. Iz policije, za sad još uvek ne žele da otkriju šta je motiv ovog stravičnog čina i iz kog oružja je Mišanović pucao, jer je istraga u toku. Spekuliše se da se Mišanović, koji je bio zaposlen u Opštini Modriča, na ovaj zločin odlučio nakon bračnog brodoloma. - Njega je, nakon niza problema koje su imali u braku, ostavila supruga. Prošle sedmice su se i zvanično razveli, a njemu je to veoma teško palo - istakao je sagovornik, koji je poznavao Mišanovića. Mišanović je navodno jednom prilikom svojoj supruzi i zapretio da će “za celi život zažaliti” zato što ga je napustila, ali niko nije mogao ni da nasluti da će epilog, biti ovako tragičan.

- Oni su se i pre razvoda više puta razilazili, pa se ona vraćala njemu. Pre razvoda je taj brak bio veoma problematičan, prilično su njihovi porodični odnosi bili narušeni. Devojčica je s njim bila za vikend i on je uradio to što je uradio. Svi smo šokirani zbog tog njegovog čina - rekli su meštani Modriče. Sagovornik, upućen u ceo slučaj, tvrdi da se, ni nakon razvoda, Mišanović nije pomirio s činjenicom da je njegov brak okončan. – On je svoju sada već bivšu ženu zvao telefonom moleći je da se vrati – pojašnjava on. Iz CJB Doboj nisu mogli da saopšte detalje, osim što su potvrdili da su beživotna tela 29-godišnjaka i njegove trogodišnje kćerke pronađena u njegovoj kući danas oko 13 časova.

(Nezavisne)