Foto: Printskrin

Rekao da ostaje do kraja sezone

(VIDEO) KAPITEN ZVEZDE ŠOKIRAO JOVANU: Rajković poljubio novinarku usred tv prenosa!

Po završetku meča novinarka Jovana Guzijan je obavila razgovor sa trenerom Zvezde Miodragom Grofom Božovićem, a potom je najavila da očekuje i prvog stručnjaka Javora Aleksandra Janjića

Fudbal
> 00:00h

BEOGRAD - Golman i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković zagrlio je i poljubio novinarku Arenesport uživo u tv prenosu po završetku utakmice sa Javorom u prvom kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je pobedila Javor 1:0 i preuzela prvo mesto na tabeli Superlige Srbije. Po završetku meča novinarka Jovana Guzijan je obavila razgovor sa trenerom Zvezde Miodragom Grofom Božovićem, a potom je najavila da očekuje i prvog stručnjaka Javora Aleksandra Janjića. Međutim, u tom trenutku do novinarke je dotrčao Rajković, a onda je zagrlio i poljubio.

http://www.youtube.com/watch?v=D7CBkcy32a0
"Ovaj meč nam je jako bitan i zasluženo smo pobedili. Dosta se pričalo o mom odlasku ali moj poslednji meč u Zvezdi će biti na kraju sezone kada podignemo titulu", rekao je Rajković i nastavio: "Naježio sam se kada sam čuo da mi navijači skandiraju, hvala im mnogo na tome i daću sve od sebe da im za to uzvratim. Sada je najbitnije da nastavimo da pobeđujemo".